pomoc hitno molim vas

Započeo [BC]spiele, Novembar 19, 2010, 12:03:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

pomoc oko kladionice.

zanima me 1 stvar.

npr hrvatska vs bosna        koeficijent na hr je    1.50      a koeficijent na bih je 1.00

I zanima me na cijoj je strani koeficijent.

slika by NaNx

www.balkan-city.info
vidi vise i osjeti razliku

Citat: spiele poslato Novembar 19, 2010, 12:03:35 POSLE PODNE
pomoc oko kladionice.

zanima me 1 stvar.

npr hrvatska vs bosna        koeficijent na hr je    1.50      a koeficijent na bih je 1.00

pa logika na HR -.- ali nemoj po tom gledati ovisno kladis se na tim koji je jaci ... Ja sam jedno vrijeme tako radio pa uvijek padnem na jednom ili dva -.- ... Fino uzmes tabelu pa uporedis, pa svoje misljenje pa na kraju odaberes ;)
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

Pa jbg kladionice postavljaju kvotu kako njima odgovara,ali vecinom su te nize kvote kako da kazem "navlakuse"  :)
Poslednja Izmena: Novembar 19, 2010, 12:43:24 POSLE PODNE od Classico

Najbolje ti je igras utakmice koje se tebi svidjaju i timove koji mislis da ce da pobede ali ipak gledaj da kvota ne bude mnogo malo kao sto je 1.10-.1.50 jer nije neki dobitak a uvek moze da zajebe. Nikada nemozes biti siguran da li ces da dobijes ili ne jer je sve moguce  ;D  A i dosta utakmica je namesteno pa tako od 5 tiketa mozes da dobijes 1-2 max. 

Citat: Nemanja :P poslato Novembar 19, 2010, 13:01:07 POSLE PODNE
Najbolje ti je igras utakmice koje se tebi svidjaju i timove koji mislis da ce da pobede ali ipak gledaj da kvota ne bude mnogo malo kao sto je 1.10-.1.50 jer nije neki dobitak a uvek moze da zajebe. Nikada nemozes biti siguran da li ces da dobijes ili ne jer je sve moguce  ;D  A i dosta utakmica je namesteno pa tako od 5 tiketa mozes da dobijes 1-2 max. 
najbolje kvote za igrat su ti 2.50 2.30 tu jaa uvijek prodem..
Jednom sam pao na jednom paru 16000â,¬

cristiane

pomoc oko kladionice.

zanima me 1 stvar.

Manji koeficijent jaci tim,no u mnogim kladionicama znaju da zeznu...http://www.sigurica.com/ odes na taj sajt i razradis taktikom  ;)

Msm da je bzv da posecujes sajtove koji daju sigurice kao "Siguran tiket" i da ces uvek dobiti pare, Kao sto sam reko utakmice u Fodbalu su namestene i nikada neznate kada cete da dobijete tako da je najbolje da se odigra vise tiketa sa nekim kvotama oko 2.00 i sta bude bilo je  ;D Ako sve dodje imacete pare (ne puno). NPR ja uvek igram na tiketu po 5-6 utakimca.

Citat: edinzulic poslato Novembar 19, 2010, 12:11:50 POSLE PODNE
pomoc oko kladionice.

zanima me 1 stvar.

pa logika na HR -.- ali nemoj po tom gledati ovisno kladis se na tim koji je jaci ... Ja sam jedno vrijeme tako radio pa uvijek padnem na jednom ili dva -.- ... Fino uzmes tabelu pa uporedis, pa svoje misljenje pa na kraju odaberes ;)
hahahah kakva glupost lol,vidi se da nisi upucen...Sto je kvota veca to je ,,manja mogucnnost'' toga tima da pobijedi,pa sad ti gledaj dali ces da gledas kvote ili svoj mozak  ???  :P :P
Extreme Generation - 178.63.80.210 :7871

Citat: Johnnie Walker poslato Novembar 19, 2010, 16:56:00 POSLE PODNE
Citat: edinzulic poslato Novembar 19, 2010, 12:11:50 POSLE PODNE
pomoc oko kladionice.

zanima me 1 stvar.

hahahah kakva [cenzura]ost lol,vidi se da nisi upucen...Sto je kvota veca to je ,,manja mogucnnost'' toga tima da pobijedi,pa sad ti gledaj dali ces da gledas kvote ili svoj mozak  ???  :P :P

mah to sam se zbunio naravno ako je manji koeficijent naravno da taj tim pobjedjuje po nekim rasporedima. Barem kod mene dvije kladionice gdje znam vlasnika. Jedan koristi program koji sam postavlja koeficijente kako god program hoce, a ovaj drugi koficijent veci stavlja na pobjednicki tim. Ali barem ja se orijetisem po velicini koeficijenta nego odigrat cu parove za koje sam sto posto siguram da ce taj ti pobijediti ...
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!