Sječanje na pad Vukovara | 18.11.1991

Započeo CH | Ujo_TomO, Novembar 18, 2010, 15:55:41 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: galeb poslato Novembar 18, 2010, 19:56:17 POSLE PODNE
Ovo me pocelo zivcirat... zasto posjecat ljude na neke dogadaje koje nikad nece zaboraviti ? :/

Zbog toga sto ovi mladi ni neznaju sta se desilo '91.
Danas nastavnica pita jel ko zna sta se desilo '91. u vukovaru, nas 3-4 se javilo od nas 28, mladez nezna za to..

ZA
19.OBLJETNICU VUKOVARA PALIM SVIJECU,JER JA VUKOVAR ZABORAVITI NIKADA
NECU!Heroji Vukovara idu odma u raj, jer su kroz pakao već
prošli...
Gasi cajke pali svjece jer se Vukovar nikad zaboravit nece! 18.11.1991. ♥

Correlli

Citat: [CH]Vilko | ♦ ♣ ♥ ♠ » poslato Novembar 18, 2010, 21:40:06 POSLE PODNE
Danas nastavnica pita jel ko zna sta se desilo '91. u vukovaru, nas 3-4 se javilo od nas 28, mladez nezna za to..
Ma ti ostali sluÅ¡aju čajke, cece i ostalo sra*je, a politika u RH je na dnu.. nije ni čudno kad je vode bivÅ¡i komunisti kojima je stalo da napune svoje Ä'epove, a narod ko jebe.

Citat: [CH]Vilko | ♦ ♣ ♥ ♠ » poslato Novembar 18, 2010, 21:40:06 POSLE PODNE
ZA
19.OBLJETNICU VUKOVARA PALIM SVIJECU,JER JA VUKOVAR ZABORAVITI NIKADA
NECU!Heroji Vukovara idu odma u raj, jer su kroz pakao već
prošli...
Gasi cajke pali svjece jer se Vukovar nikad zaboravit nece! 18.11.1991. ♥
Poslednja Izmena: Novembar 18, 2010, 21:47:24 POSLE PODNE od Don Correlli

Cobra 11

Ma ti ostali sluÅ¡aju čajke, cece i ostalo [cenzura], a politika u RH je na dnu.. nije ni čudno kad je vode bivÅ¡i komunisti kojima je stalo da napune svoje Ä'epove, a narod ko jebe.
[/quote]
slazem se.... potpis

Citat: galeb poslato Novembar 18, 2010, 19:56:17 POSLE PODNE
Ovo me pocelo zivcirat... zasto posjecat ljude na neke dogadaje koje nikad nece zaboraviti ? :/

Ovo nije da se podsječa na taj dogaÄ'aj već da se podsjetimo na sve one poginule ljude u tome vukovaru !! Najtužnije Å¡to su nastradali civili (dijeca , starci ....)
Ex CroHerze DM HEAD Administrator

black_dota

sta mi smo teroristi i moze bilo ko nas da ubija

bolje lockajte ovu temu jer necu da slusam kako smo mi Srbi nevazni i neznam sta

black_dota

Citat: ivanVU poslato Novembar 19, 2010, 09:18:30 PRE PODNE
Bas Gledam i razmisljam, sta se dogodilo NAPAD NATO-a NA SRBIJU
i zbog cega se oni zale,a kod nas,
15000 mrtvih civila,
vise od 15 pokolja po raznim mjestima,
razorenja gradova,
velepromet i ovcara u vukovaru,
srebrnica,koliko toga su oni napravili kod nas,
i onda se zale zbog toga sto je nato napravio kod njih..

Ispricavam se svim ljudima koje sam mozda povrijedio svojim postom..!
sta mi smo hladnokrvne ubice i nikog nije briga za nas??
Pa koliko je Srba poginulo u ratovima pa nikom nista
Pricate o nama ko da smo govna neka

Correlli

Citat: black_dota poslato Novembar 19, 2010, 10:45:08 PRE PODNE

Mislim da nitko ne piča o Srbima kao govnima, nego o četnicima i komunistima kao govnima. Ali opet je istina da je veliki broj Srba podržavao te koljače koji su odgovorni za sve to i još danas podržava.

To je bilo i proslo i uzasne stvari su se desile... I nikad se nece zaboraviti, ali ja se nadam da se nece to desiti ponovo!

Citat: Don Correlli poslato Novembar 19, 2010, 11:24:33 PRE PODNE
Citat: black_dota poslato Novembar 19, 2010, 10:45:08 PRE PODNE

Mislim da nitko ne piča o Srbima kao govnima, nego o četnicima i komunistima kao govnima. Ali opet je istina da je veliki broj Srba podržavao te koljače koji su odgovorni za sve to i još danas podržava.

Ne pricate od Srbima kao govmina nego o Cetnicima i Komunistima a to su sve bili srbi, MSM da je bolje da LOCK ovu temu da ne bi doslo do svadje izmedju Srba i Hrvata, a Ovo je Balkanski Forum gde svi treba da budemo zajedno...

Correlli

Citat: Nemanja :P poslato Novembar 19, 2010, 13:08:47 POSLE PODNE
Ne pricate od Srbima kao govmina nego o Cetnicima i Komunistima a to su sve bili srbi, MSM da je bolje da LOCK ovu temu da ne bi doslo do svadje izmedju Srba i Hrvata, a Ovo je Balkanski Forum gde svi treba da budemo zajedno...

Da, veći dio četnika i komunista u 90-im godinama (a i prije) su činili Srbi, i zna se sve kakve zločine su počinili četnici i komunisti kroz desetljeća. To su govna i zločinci, mislim da se oko toga neće nitko normalan sporiti, a ako ti se sviÄ'aju oni i to Å¡to su radili ona si stvarno jadan (a mogu pretpostavljati da ti se sviÄ'aju poÅ¡to si napisao četnik i komunista sa velikim početnim slovom).

Nitko ovdje nije ništa rekao protiv normalnih Srba kao naroda, zato ne pričaj o zaključavanju teme. Tema je otvorena da ljudi koji žele, mogu odati počast žrtvama i na ovakav način. Nehrvatima se to možda čini glu*o, ali vjerujem da se nama Hrvatima ne.

A na ovom forumu ćemo se svi slagati i poÅ¡tovati normalno, jer ovakve teme nebi smjele dovoditi u propast mir izmeÄ'u nacija na ovom forumu.
Poslednja Izmena: Novembar 19, 2010, 13:30:09 POSLE PODNE od Don Correlli

cristiane

Iskreno i meni je zao kao Muslimanu pad Vukovara,a gledao sam i film Pad Vukovara,zalosno...A mnogo vise je zalosno i sta su radili u Srebrenici,nadam se da se nikad ovakvi zlocini nece ponoviti,a ako se ponovi (kakvo je danasnje vrijeme sve je moguce) za sve ce im bit vraceno

Citat: Don Correlli poslato Novembar 19, 2010, 13:29:14 POSLE PODNE
Citat: Nemanja :P poslato Novembar 19, 2010, 13:08:47 POSLE PODNE

Da, veći dio četnika i komunista u 90-im godinama (a i prije) su činili Srbi, i zna se sve kakve zločine su počinili četnici i komunisti kroz desetljeća. To su govna i zločinci, mislim da se oko toga neće nitko normalan sporiti, a ako ti se sviÄ'aju oni i to Å¡to su radili ona si stvarno jadan (a mogu pretpostavljati da ti se sviÄ'aju poÅ¡to si napisao četnik i komunista sa velikim početnim slovom).

Nitko ovdje nije ništa rekao protiv normalnih Srba kao naroda, zato ne pričaj o zaključavanju teme. Tema je otvorena da ljudi koji žele, mogu odati počast žrtvama i na ovakav način. Nehrvatima se to možda čini glu*o, ali vjerujem da se nama Hrvatima ne.

A na ovom forumu ćemo se svi slagati i poÅ¡tovati normalno, jer ovakve teme nebi smjele dovoditi u propast mir izmeÄ'u nacija na ovom forumu.

Nemam ja nista protiv Hrvata,Cetnik,Komunista, i ostalih..... Nisam bio rodjen kada je bio napad na Vukovar jer sam rodjen 1992 godina, ali sam zato protiv Amerike koja se mesa u sve jer sam zbog njih morao da napustim KOSOVO (koje je sada druga drzava i niko nesme da ode tamo)
Nisam Nacista mogu sa svima da se druzim nebitno da li su to Srbi, Hrvati, Romi i ostali nacije..... Ali ne bih voleo da neko prica o mojoj naciji kao da samo teroristi i ostala sranja.
Ziveli Ratko Mladic i Radovan Karadzic kao veliki Srpski Heroji 90-th godina.

Correlli

Citat: Nemanja :P poslato Novembar 19, 2010, 13:41:40 POSLE PODNE
Ziveli Ratko Mladic i Radovan Karadzic kao veliki Srpski Heroji 90-th godina.
Citat: Nemanja :P poslato Novembar 19, 2010, 13:41:40 POSLE PODNE
Ali ne bih voleo da neko prica o mojoj naciji kao da samo teroristi i ostala sranja.

I onda se TI čudiš zašto drugi smatraju tebe i tvoju naciju kao teroriste? Pa ti hvališ i veličaš dvojicu največih ratnih zločinaca sa ovih prostora.. meni se je želudac okrenuo kad sam gledao ratne snimke kako bez duše pobijaju nevine mlade i stare Muslimane i Muslimanke Srebrenice pod komandom VRS vodstva.. Za to su odgovorni Ratko Mladić i Radovan Karadžić. I ne samo za to, nego i za mnoge ostale zločine širom RH i BiH.

Još jednom napiši nešto takvog i dobit ćeš ban zauvijek na ovom forumu, pa me boli briga kako ćeš se osjećati. A sad tko još napiše nešto nevezano za temu dobit će ban.
Poslednja Izmena: Novembar 19, 2010, 13:56:45 POSLE PODNE od Don Correlli

Ne zelim da pametujem, ali ovo nije tema da se svadjate oko rata, nego da pokusate da se to ne desi ;)
Rat je prosao i hvala Bogu jos ga nije bilo i nece