Gaming Community

Započeo Tony Zero, Novembar 16, 2010, 21:22:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Trazim neki gaming community sa SAMP,COD i CS serverima.Ja bih vodio SAMP dio te zajednice i skriptao.Isto tako,ta gaming zajednica bi na serveru imala Exodus RolePlay v2.0 koja ubrzo dolazi.
DJECA,ODRASLI KOJI SE PONASAJU KAO DJECA,NEOZBILJNI I ZAJEDNICE SA MALO AKTIVNIH CLANOVA NE DOLAZE U OBZIR,TAKO DA ZAOBIDJITE OVU TEMU.
Ako me zelite za vasu gaming zajednicu,dajte mi link te vase zajednice i ja cu procijeniti ostalo...

aaaaaaaaaahahahhahahahhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah....

Šalu na stranu, ti tražiš zajednicu koja će te pozvati da im ti budeš admin i da vodiš njihov sa:mp dio ?

Citat: Tony Zero poslato Novembar 16, 2010, 21:22:29 POSLE PODNE
ja cu procijeniti ostalo..

hahahhah ne samo da tražiš da ti neko da admina eto nako, nego bi ti još i procjenjivao bil bio admin tamo...

Drama si mi lud.
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

LOL CITAJ GORE STA SAM NAPISAO
Citat: Tony Zero poslato Novembar 16, 2010, 21:22:29 POSLE PODNE
DJECA,ODRASLI KOJI SE PONASAJU KAO DJECA,NEOZBILJNI I ZAJEDNICE SA MALO AKTIVNIH CLANOVA NE DOLAZE U OBZIR,TAKO DA ZAOBIDJITE OVU TEMU.
I ovo sam stavio cisto u rekreativne svrhe,ako oce da im skriptam za njihov samp server,nema problema,a ako nece sta me briga  :D

Cobra 11

ahahhahahahahhahahahahahahahhahahaahahahhahahahahahhahahahha...................ovaj je za medalju...... niej da imam nesto protiv tebe...ali ovo.....ko ce ti normalan dat to...jos da ti procjenis???.......hahahahaha

jos samo jedan komentar nidje veze sa temom i prijavljujem...da mi je znati kakve veze vi imate sa mnom???sta vas birga sta ja radim??ima normalnih ljudi koji cijene neciji rad i trud,a takvih ovdje nema...samo cekate da neko otvori neku temu pa da vi nesto tu svoje govorite..80% vas ovdje nije jos izraslo...mozak vam se nije razvio...tako da,i ja imam 15 ali sam zreliji od velicine vas ovdje...

Cobra 11

gle...kao prvo...ja nemam nist protiv tebe...a kao drugo...ja cijenim tvoj rad....ali daj malo razmisli kad vec otvaras temu.....pa jel iko normalan ce ti dat da ti vodis...imaju oni svoje igrace i to....

pa njihova stvar ocel da ti ili ne :S nije tvoja,nije ni moja stvar..ja sam ovo otvorio samo jer mi se skripta za neki gaming community

Nece ti nitko povjeriti bilo kakvu comunity zajednicu ukoliko ne dostigne dovoljno povjerenja u tebe...Iskreno mnogo trazis + zelis da je sajt u razvoju...Covjece ne kuzis da ne mogu svi opstati na netu,sam sam se uvjerio iz iskustva...

Mogao bih ja sad otvoriti neku SA-MP zajednicu ali prvo utrosis vremena na dizajn + potrosis love,i sad je pitanje biti ili ne biti  :D
Poslednja Izmena: Novembar 16, 2010, 21:52:28 POSLE PODNE od Classico

Cobra 11

Citat: Classico poslato Novembar 16, 2010, 21:51:38 POSLE PODNE
Nece ti nitko povjeriti bilo kakvu comunity zajednicu ukoliko ne dostigne dovoljno povjerenja u tebe..
e bas sam to htio rec.....

cek bolan,ma sta da mi daju gaming community.uff...oni meni heada na serveru,ja vodim SAMP dio a oni provjeravaju jel dobro radim..skriptam za server i to..

Isto ti dodje.

Citat: Classico poslato Novembar 16, 2010, 21:51:38 POSLE PODNE
Nece ti nitko povjeriti bilo kakvu comunity zajednicu ukoliko ne dostigne dovoljno povjerenja u tebe..

Nece ti nitko povjeriti ni bilo kakvog admina na serveru, a kamoli Head-a, ukoliko ne dostigne dovoljno povjerenja u tebe.
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Eto , da kazem nesto.

Ja imam Gaming Community , imamo 2 CoD2 servera ( 1 je 0 / 24 pun ili ima par slotva prazno , a drugi ima

16 slotova i neka bude pun nekad ne , ovisi kako... ) , imamo SAMP ( Staviti je race mod , ali cemo ga ugasiti ) , i imamo

CS server ( PUB , 16 slotova , uvijek ima 10 igraca ). IPove ako trebate na PM pitajte -.-

I sad imam tu par RL Frendova koji su admini . . ..- i u cemu je poanta , oni jesu admini sa nekim rankom , ali roÄ'ak ,

ti bi vodio , ti bi ovo ti bi ono.. Ja jesam razuman , i jesu mi frendovi ali msm ono.. neide to sam tak :D

Ne znam dal ce ti ko dati na takav nacin, ali srecno u potrazi xD

* LOCK *

Povjerenje se ne stječe preko noći da ti netko odmah da admina na forumu i slično......
Igraj na nekom serveru budi aktivan uzoran i sigurno nakon odreÄ'enog vremena će te netko primjetiti ukoliko si normalan dečko !! Ulizivanje i moljenje ti u većini slučajeva neće pomoći ;)
Ex CroHerze DM HEAD Administrator

Citat: TomO_ poslato Novembar 17, 2010, 14:08:42 POSLE PODNE
* LOCK *

Povjerenje se ne stječe preko noći da ti netko odmah da admina na forumu i slično......
Igraj na nekom serveru budi aktivan uzoran i sigurno nakon odreÄ'enog vremena će te netko primjetiti ukoliko si normalan dečko !! Ulizivanje i moljenje ti u većini slučajeva neće pomoći ;)

Postao si ovo, a nisi LOCKao :D LOCK!

Brisem sve postove koji su napisani u meduvremenu...
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...