Pomoc :P

Započeo [LC]Ryder, Novembar 15, 2010, 22:14:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo zanima me na primer ja nekome moram uplatit pare  a on zivi u Hrvackoj a ja nemogu uplatit preko uplatnice jer nemam 18 godina zanima me jel postoje neki drugi nacini a netreba 18 godina..
Xvala Unapred................
UNBAN konacno a back sam se aaa :DLos City StatePlay posetite nas!
FORUM: www.los-samp.info

Potpis u izradi,a do tada ce ovo da stoji jbg :D

The Writer

Sta mislis kako djeca placaju hostinge za ove svoje game server, a vecina njih nema 18 godina.
Odu u postu kupe uplatincu, upisu ime, i zivro racun i svoje podatke i posalju.

Znaci mozes, odes u postu kupis uplatnicu , popunis trazeno , das pare i gotovo
Poslednja Izmena: Novembar 15, 2010, 22:41:47 POSLE PODNE od Advanced Idea Technology

OMG Pa to sam vec pokuso neko ja zivim u srbiji a trebam nekom nestho vezi sampa da uplatim u hrvacku a nemogu sendat pare van moje zemlje a nemam 18 godina LOL
Pa i ja placam hosting normalno preko poste,banke ali ona je u mojoj zemlji ali ovo je van!!!!!

Ako sam ja mogao za Ameriku jednom prilikom, i to prije par godina, tako da sam joÅ¡ manji bio, možeÅ¡ i ti za susjednu zemlju. Samo ti trebaju markice neke, Å¡ta ja znam  xd
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

The Writer

Citat: Ryder-Covekov[EGRP] poslato Novembar 15, 2010, 22:38:33 POSLE PODNE
OMG Pa to sam vec pokuso neko ja zivim u srbiji a trebam nekom nestho vezi sampa da uplatim u hrvacku a nemogu sendat pare van moje zemlje a nemam 18 godina LOL
Pa i ja placam hosting normalno preko poste,banke ali ona je u mojoj zemlji ali ovo je van!!!!!

Pa onda ajde mi reci kako ja iz Bosne i Hercegovine saljem pare u Srbiju za svoje CS server a nemam 18 godina  :o

tocno.. priko ziro racuna nemozes slat iz jedne drzave u drugu.. ikao imao ti 18 ili ne nemozes..

tako je meni jedan lik pokusao poslat ali nije mogao.. a onda mi je poslao postom lovu i stigno nakon 1 tjedan sve ok i super.. msm ono nzn koji je drugi naci -_-..

The Writer

Neznam kakav je zakon u Srbiji, ali u BiH i mislim da je u HR zakon da mozes slati u drugu drzavu jer inace kako bi onda ja slao pare

Citat: Advanced Idea Technology poslato Novembar 15, 2010, 22:47:15 POSLE PODNE
Neznam kakav je zakon u Srbiji, ali u BiH i mislim da je u HR zakon da mozes slati u drugu drzavu jer inace kako bi onda ja slao pare

iz srbije u hrvatsku zasigurno nemozes jer je meni lik kao sto sam rekao pokusao poslat i nije mu dalo na banci tako da to odmah iskljuci  ZIRO RACUN

Ajmi objasnite to da saljem na kucnu adresu to sve mi lepo objasnite Xvala XD

Citat: Ryder-Covekov[EGRP] poslato Novembar 15, 2010, 22:50:05 POSLE PODNE

sto nikad nisi nekome poslao pismo i slicno??

ako nisi eto sljedece :

pa morao bi imat onu markicu ( sad od svoje ili tude drzave nzn tocno ali stavi obe za svaki sluaj xd)

onda Ime koji prima
Adresa
Postanski broj
Drzava
I prezime( postanski sanducic)

eto jednostavno sve ono sto bi trebalo da bi pronasao jednog covjeka licno kao i za pismo xd

jel postoji jos neki nacin :P  :D

The Writer

Citat: [ST]Cagalj poslato Novembar 15, 2010, 22:57:57 POSLE PODNE
Citat: Ryder-Covekov[EGRP] poslato Novembar 15, 2010, 22:50:05 POSLE PODNE

sto nikad nisi nekome poslao pismo i slicno??

ako nisi eto sljedece :

pa morao bi imat onu markicu ( sad od svoje ili tude drzave nzn tocno ali stavi obe za svaki sluaj xd)

onda Ime koji prima
Adresa
Postanski broj
Drzava
I prezime( postanski sanducic)

eto jednostavno sve ono sto bi trebalo da bi pronasao jednog covjeka licno kao i za pismo xd

samo u kovertu stavis i malo papira obicnog kako se pare ne bi vidjele

@ jesi probao preko paypal

Citat: Ryder-Covekov[EGRP] poslato Novembar 15, 2010, 23:02:20 POSLE PODNE
jel postoji jos neki nacin :P  :D

a cuj ono nzn.. nesto mi je bio obj.. preko nekog telefonskog racuna nesto tako da on meni prebaci al nisam skontao.. kaze da to u srbji vi mozete a hrv nzn i nekontam bas xd..

samo znam za ta 2 nacina... :)

cristiane

Odes ba u postu uplatis  gamehosting iz svoje drzave npr ako si iz bosne imas soluciju,hrvatska game-hr,srbija gamehosting.rs

EDIT:NISAM VIDJEO STA TACNO TRAZIS
Poslednja Izmena: Novembar 15, 2010, 23:07:26 POSLE PODNE od cristiane

Citat: cristiane poslato Novembar 15, 2010, 23:04:30 POSLE PODNE
Odes ba u postu uplatis  gamehosting iz svoje drzave npr ako si iz bosne imas soluciju,hrvatska game-hr,srbija gamehosting.rs

pa kako sam skontao netriba mu za hosting.. nego za poslat lovu..a on je iz srbije... tako da jedino da ce moc postom u kuverti xd