[Pomoc] ban zauvjek

Započeo [BC]spiele, Novembar 15, 2010, 11:16:33 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dakle zanima me jel iko ima komandu /banzauvjek dakle radi se od komandi kad admin nekoga bana toj komandom da taj igrac koji je banan vise nikako nemoze uc na server sa te IP-adrese bez obzira jeli restarirao ruter uninstal samp ili gta sa dakle da vise nikako nemoze na server.

slika by NaNx

www.balkan-city.info
vidi vise i osjeti razliku

Ja mislim da to ne moze, posto da moze svi bi koristili  :-[

lol -.- narano da nemože.. jer je nemoguče prilagodit banIP da bude za igračev komp. nego ti banaš IP a ne komp. tkd nemože.. uvijek kad igrač promijeni IP može uči u server al ne sa banan nick..

cristiane

Citat: Derekonja poslato Novembar 15, 2010, 11:43:44 PRE PODNE
lol -.- narano da nemože.. jer je nemoguče prilagodit banIP da bude za igračev komp. nego ti banaš IP a ne komp. tkd nemože.. uvijek kad igrač promijeni IP može uči u server al ne sa banan nick..
Nemoj lupati majke ti naravno da moze,evo ti fs/include mozda ti moze pomoci http://forum.sa-mp.com/showthread.php?p=911616#post911616
Poslednja Izmena: Novembar 15, 2010, 15:18:33 POSLE PODNE od cristiane

Citat: cristiane poslato Novembar 15, 2010, 15:17:20 POSLE PODNE
Nemoj lupati majke ti naravno da moze,evo ti fs/include mozda ti moze pomoci http://forum.sa-mp.com/showthread.php?p=911616#post911616

ha ? kakve veze ima dialog sa banom ?
Vikend je policija nas hvata,
vikend je ode cijela plata,
oko nas stvari ukradene,
sve smo dali na planove i sheme..
||||:=:=:=:=:=:=::=:=:=:=:=:=:=:THE IVEX:=:=:=:=:=:=:=:=:=::=:=:=:=:=:=::=:|||| 

PS: Ne saljite mi nikakve pm jer neodgovaram na njih! Ako trebate nes pitajte ove pr0 skriptere pa neka vam kazu!Hvala !

Nemoguće. Razlog?

Ako neko ima router i može mu se mjenjati IP, server zapamti i banuje tvoj Ip, ti resetuješ i dobiješ novi IP. Odkud će server znati da si resetovao??? Nemože, znači ako neko ima Statičku Ip, koja se ne mjenja eh kod njih kad banuje ip nema više ulaska.

Kratko i jasno- Nemože, nemojte se provaljivati sa nekim FS-ovima kada nemože!

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

Citat: cristiane poslato Novembar 15, 2010, 15:17:20 POSLE PODNE

nemogu da vjerovam sta bi sve uradio da budes frajer demek -.- kako moze majke ti da banas necij PC ???

Citat: Hoxxy poslato Novembar 15, 2010, 16:05:04 POSLE PODNE
Pre nekih godinu-dve dana izasla je verzija Conter Strike-a koja ti daje STEAM ID, koji se, ja mislim menja tek nakon reinstalacije cele igre.
Tako da mislim da je moguce nesto slicnu uraditi i za SA:MP.

Ali ne razumem cemu to, jednostavno namesti da banujes IP i nick.

Nije to verzija CS-a, vec je to STEAM veliki gaming comunity, preko kojeg se mogu kupiti orginalne igre pa tako i Cs, kada ga kupis dobijes vlastiti Steam ID, i npr ako igras na nekom Steam serveru i banuju ti taj Steam ID nemozes vise uci na njeg bez obzira na IP..Ukratko o steamu :D

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

cristiane

Citatnemogu da vjerovam sta bi sve uradio da budes frajer demek -.- kako moze majke ti da banas necij PC
Ma nebi da raspravljam oko gluposti dodji na moj server kad otvorim slozit cu ti ban pa vidi hoces vise moci  uci,jedino da obnovis sistem  ;D

CitatMa nebi da raspravljam oko [cenzura]osti dodji na moj server kad otvorim slozit cu ti ban pa vidi hoces vise moci  uci,jedino da obnovis sistem  Cerim se

Cisto sumljam,mislim da je to nemoguce napravit,ako uspijes svaka cast....

Citat: cristiane poslato Novembar 15, 2010, 16:24:17 POSLE PODNE
Citatnemogu da vjerovam sta bi sve uradio da budes frajer demek -.- kako moze majke ti da banas necij PC
Ma nebi da raspravljam oko [cenzura]osti dodji na moj server kad otvorim slozit cu ti ban pa vidi hoces vise moci  uci,jedino da obnovis sistem  ;D

aj se kladimo da neces ?

cristiane

aj se kladimo da neces ?
Ne   :D al ipak probam napraviti mora da mogne  :P