[POMOC] Oko stremaera PLZ PLZ NETKO

Započeo Duva, Novembar 13, 2010, 20:18:19 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako ja sam ubacio MidoStream makar nema promjena,objekti su ostali isti,znaci slaba vidljivost i kada im se priblizim,pa ako netko moze pogledati mod i popraviti ako ima kakva greska nezz stvarno sta da radim :S a ovaj mod mi je najbolji za editiranje aj plz nek mi neko sredi stremaer

evo mod..

http://www.mediafire.com/?xuzl29do6b1bvmk

0.3b je

Hvala unaprijed...
Poslednja Izmena: Novembar 13, 2010, 21:31:07 POSLE PODNE od Samper4life

Obrisi taj MidoStreamer i ubaci plugin streamer. objekte dodajtes za plugin streamer umjesto "CreateObject" stavi "CreateDynamicObject".

za npr pomicnu ogradu umjesto "MoveObject" stavi "MoveDynamicObject", za rampe umjesto "SetObjectRot" stavi "SetDynamicObjectRot"

mozes za Pickupove. umjesto "AddStaticPickup" stavis "CreateDynamicPickup"

s tim steamerom mozes stavljati objekata i svega koliko ti srce zeli. xD

plugin streamer download link:

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=8096.0

EDIT: trebao bi si popraviti vidljivost objekata s ovim streamerom.
Poslednja Izmena: Novembar 14, 2010, 08:56:58 PRE PODNE od [NL] Bosco

cek ja cu sve morat izmjenjivat sve create objecete u createdynamicobject ili di moram promjenit to?

Citat: Samper4life poslato Novembar 14, 2010, 09:06:05 PRE PODNE
cek ja cu sve morat izmjenjivat sve create objecete u createdynamicobject ili di moram promjenit to?

To promjenis u svom modu. otvoris skriptu s pawnom i nadjes "CreateObject" ili CreateStreamObject" --ako si imao Midostremaer i zamjenis s "CreateDynamicObject".

Ali prvo probaj zamjenit par objekata, pa otic na svr vidjet dali se poboljsalo sta. nemoj odmah sve. xD

Citat: Samper4life poslato Novembar 14, 2010, 09:06:05 PRE PODNE

Da moraces to promeniti,i dodas skroz gore #include <streamer> i u server.cfg dodas Plugins streamer i to je to,samo stisni CTRL_F u mojgm.pwn i kucucaj mido da vidis dal ti je jos nesto ostalo od mido stream-a...

evo sve sam promjenio znaci

i ispadne mi error

C:\Users\Stjepan\Desktop\neka sranja\server\pawno\include\streamer.inc(154) : error 017: undefined symbol "INVALID_PLAYER_ID"
C:\Users\Stjepan\Desktop\neka sranja\server\pawno\include\streamer.inc(205) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnFilterScriptInit")
C:\Users\Stjepan\Desktop\neka sranja\server\pawno\include\streamer.inc(209) : error 017: undefined symbol "funcidx"
C:\Users\Stjepan\Desktop\neka sranja\server\pawno\include\streamer.inc(209) : warning 215: expression has no effect
C:\Users\Stjepan\Desktop\neka sranja\server\pawno\include\streamer.inc(209) : error 001: expected token: ";", but found ")"
C:\Users\Stjepan\Desktop\neka sranja\server\pawno\include\streamer.inc(209) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\Stjepan\Desktop\neka sranja\server\pawno\include\streamer.inc(209) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

5 Errors.

a netframeword 3.5 mi nece instalirat,bio sam nesto gledao i imam ga vec tako da do njega nije,,,,imam win.7 ako je to bitno...

EDIT: Daj ajde netko ako mu nije problem i ako zna nek oduzme tri min za mene xD,nek netko ubaci u mod taj streamer plz plz
Poslednja Izmena: Novembar 14, 2010, 11:38:31 PRE PODNE od Samper4life

updateaj pawno file.

odi na ovaj link http://www.sa-mp.com/download.php i nadji gdje pise "SA-MP 0.3b R2 Windows Server".
to skini, raspakiraj to sto si skinuo, udji u taj folder i nadji pamu po imenu "pawno". to kopiraj. zatvori sve. i nadji folder u kojoj ti se nalazi mod. tamo to obrisi i zalijepi ovaj pawno koji si kopirao. zatim ponovno ubaci steramer.inc u "pawno>include", otvori mod i compiliraj. i to bi trebalo biti to.

black_dota

dali imasovo u gm

public PlayerFixRadio(playerid)
ako nemas izbrisi tu liniju

cristiane