Pomoc

Započeo [Bp]jovan, Novembar 12, 2010, 21:51:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

ljudi vidite imam gtarp i sad ovako posto je to za 0.3a i ubacio sam strimr sve objekte koje ubacujem preko strimera se vide to je ok ali sve kapije i jos neki bjekti su providni kad se priblizis vide se pa sad kak oda to sredim da se vide ????? :'( :'( :'(

------------------------------------------------------------------------------
Zahvaljujem Se Snich_Wolf-u Zato sto Mi je mnogo Pomogo oko Skriptanja...Snich Hvala brt <3 xD

Kakav strimer?
Mislis na streamer?
HAHH xD

ma bre jebes strimer nego kako da sredim da mi se vide objekti  :'( :'( :'( ovi koi su mi se nevide lepo ?????

------------------------------------------------------------------------------
Zahvaljujem Se Snich_Wolf-u Zato sto Mi je mnogo Pomogo oko Skriptanja...Snich Hvala brt <3 xD

black_dota

boze boze jesi cuo da je izasao 0.3b samp?

ma lik je preso na 0.3b ali ima midostreamer od 0.3a mislim da je tak druze skini midostream za 0.3b ako njeg koristis
LOL

ma skinite ravens mod  :) njega koristim otkako sam poceo skriptati i nemam problema

zavisi ti koji streamer koristis ako koristis plugin streamer onda moras stavit u server.cfg pod plugins streamer a vidi isto kolko je stavljen view distance... mozda za to hebe

United Rol3Play Back Online
www.united-roleplay.com

...pozdrav za kraj...

Citat: jovan996 poslato Novembar 12, 2010, 21:51:20 POSLE PODNE
ubacio sam strimr sve objekte koje ubacujem preko strimera
Ubacio je streamer, nego ga on pise strim xD

Citat: Hoxxy poslato Novembar 13, 2010, 00:16:54 PRE PODNE
Citat: Tony Zero poslato Novembar 12, 2010, 23:09:43 POSLE PODNE
ma skinite ravens mod  :) njega koristim otkako sam poceo skriptati i nemam problema
On nema problem sa modom nego sa streamerom :/

@jovan996 Ubaci streamer plugin.

a fuck :S ja sam mislio napisati streamer plugin,a ne ravens mod  :-X jbg,ispravio si me :D

Lock, malo citaj pravila.
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.