[POMOC]Errori

Započeo mafica, Novembar 12, 2010, 19:07:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

ev posto sam novi u scriptanju i tek se ucim nemojte mi se smijat ako neke gluposti pitam sto su za vas lake.. ;D
Ovako poceo sam nesto editat nisam znao stacu i naletio na GTA-RP GM,poceo sam,preveo mozda nesto malo a zaboravio na pocetku Compile/Run,i ev sad to uradio i gle sta mi je pokazalo.Koje errore:
C:\Users\x\Desktop\gtarp.pwn(43449) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "NameTimer")
C:\Users\x\Desktop\gtarp.pwn(43469) : error 017: undefined symbol "GetPointDistanceToPointExMorph"
Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.
Stvarno neznam u cemu je bit :D...
P.S. Ako vi imate neki GM sto mi preporucujete,al da nije editan nikako pa da se malo zabavim :D

izbrisi NameTimer netrebi ti to :P

Citat: ..:::Eu:::...Nicky_Boss poslato Novembar 12, 2010, 19:08:24 POSLE PODNE
izbrisi NameTimer netrebi ti to :P
xD pa novi sam pa neznam :D
Aj ako nade sneki dobar GM da mi das plsssss

black_dota

gta rp skini valjda mozes sam naci --.--

moja preporuka ako si pocetnik da si uzmes neki manji edit GF moda jer GTA RP ti ima dosta bugova pa neces moc sam tako da ih popravis + CP sistem neradi tak da neces moc napraviti n iejdan novi posao ili nesta slicno...

GF isto nevalja..

EDIT:mozen eko lockat temu,naso sam rjesenje.. ;D

black_dota

LARP ima CP Bug koliko sam cuo a ne GTA RP

Citat: black_dota poslato Novembar 12, 2010, 19:57:19 POSLE PODNE
LARP ima CP Bug koliko sam cuo a ne GTA RP
meni nema ja sam ubacio sve cp i sve radi :P samo trebas malo da se igras sa time :D

CitatLARP ima CP Bug koliko sam cuo a ne GTA RP

Lose cujes xd,moj mod je GTA RP i znam koej bugove ima jedan od njih je CP bug sta znaci nemogu nista napraviti sa obicnim CP-ovima pokazuje samo prvi CP a dalje ne pokazuje,nisam od nikoga cuo da je to uspio rijesiti....

black_dota

ja sam imao neki gta rp i radilo to bez bugova :S