Glavni razgovor #3

Započeo Correlli, Novembar 12, 2010, 11:24:22 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Cobra 11 poslato Novembar 16, 2010, 18:03:20 POSLE PODNE
Citat: LordShigi poslato Novembar 16, 2010, 17:48:43 POSLE PODNE
Svima pripadnicima islama: Bajram Serif Mubarek Olsun.
I od mene.
svaka cast lordshigiju kad se ovoga sjetio...evo i ja cestitam.....

... Prelistaj par stranica prije, ja i Correlli prvi čestitali haha

Oj ja sad iz gostiju, smor  :D
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

cristiane

Citat... Prelistaj par stranica prije, ja i Correlli prvi čestitali haha
Prelistaj ti  :P ja sam prvi u offtopicu pa si mi lock temu  :D

da vas pitam...jeli iko od vas izrastao u normalnu osobu,a ne sa 15 godina da se ponasate kao balavci..jeli neko cijeni neciji trud..ne....zalosno je kakve djece ima na balkan-samp..ima ovdje dobrih..bez obzira na godine..

Citat: Tony Zero poslato Novembar 16, 2010, 21:38:16 POSLE PODNE
jeli iko od vas izrastao u normalnu osobu

Teška vremena, rijetko da ima takvih.
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Correlli

Citat: AlÑ"Ñ"N MÑ"кA. poslato Novembar 16, 2010, 21:51:20 POSLE PODNE
Teška vremena, rijetko da ima takvih.

Teška.. teška. Ne znam da li me je išta smorilo više u životu kao što me je administracija na ovom forumu punom Balkanaca.
Poslednja Izmena: Novembar 16, 2010, 21:56:39 POSLE PODNE od Don Correlli

danas dijeca od 12 godina postaju hakeri -.-' i to je zalosni dio...hvala bogu ima izuzetaka....

Correlli

Citat: Tony Zero poslato Novembar 16, 2010, 21:57:12 POSLE PODNE
danas dijeca od 12 godina postaju hakeri

Ne, oni misle da su "hackeri" ako doznaju nečiju lozinku ili ako mu podmetnu keylogger.

Da su bar tolko pametni....

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Citat: Don Correlli poslato Novembar 16, 2010, 21:55:53 POSLE PODNE
Teška.. teška. Ne znam da li me je išta smorilo više u životu kao što me je administracija na ovom forumu punom Balkanaca.
Veliki potpis na ovo, ali znaš šta nije to toliko do toga šta smo mi balkanci nego šta jednostavno ima previše djece na ovom forumu jer nisam vidio još da je bilo problema s ikim ko nije bio djete, osim Pande ali to su već oni komunisti a oni su gori i od balkanske krvi
Kristijan Stipić

Correlli

Citat: [H]265 poslato Novembar 16, 2010, 22:04:06 POSLE PODNE
Veliki potpis na ovo, ali znaš šta nije to toliko do toga šta smo mi balkanci nego šta jednostavno ima previše djece na ovom forumu jer nisam vidio još da je bilo problema s ikim ko nije bio djete, osim Pande ali to su već oni komunisti a oni su gori i od balkanske krvi
Ma panda, razor i gunjac su priča za sebe, oni nemaju pojma o životu. Ti veličaju komunizam iako nemaju pojma koliko nevinih ljudi je taj gadni režim pobio, a posebno naših.

Ali u pravu si, veći problem je sa djecom, ali ipak imat ćeÅ¡ veći problem sa osobom od 19 godina koja je odgojena u balkanskom duhu nego sa osobom od 21 godinu koja je odgojena recimo u američkom duhu ili nekom drugom. Njima neće pasti na pamet da poderu kauć ili knjigu kad uÄ'u u knjižaru kao Å¡to bi moj stari profesor za robotiku rekao, ali nama bi.

Pa to da, npr. ja znam kad sam bio  2 raz. srednje bilo je sasvim normalno kada poludis da bacis biljeznicu u kantu za smece, da sutnes stolicu jednostavno mi smo primitivan narod, samo mi to nezelimo priznat. A s obzirom da se i politika u nasim zemljama bazira na primitivstvu mislim da cemo i mi ostati takvi jos neko duze vrijeme.
Kristijan Stipić

Ma kod nas su takva vremena da doslovno moraÅ¡ 'fight to survive'. Posebno u omladini.   -.-

Ja uvijek govorim svom dedi ( 85 godina ), da je on sretan Å¡to ga je profulalo ovo doba kompjutera, akcionih filmova, igara glupih itd... On je meni pričao kako kad je bio mali, to nema da se sjedne i puca preko kompjutera, to se izaÄ'e, naprave loptu od čarapa, i po čitav dan selo protiv sela fudbala Å¡utaju. Bezbrižno po čitav dan se igrali, Å¡kola im bila zabava, nisu imali po 100 knjiga, nego jednu malu kao bilježnicu, Å¡ta je već bilo, i pisali samo...
..   

gledao sam neki video kako su djeca od 8-9 godina uzeli macku i zapalili je zivu  ??? i isto sam gledao kako neka cura(sa Balkana) baca pse u vodu...OMG...pa to treba ubiti..

@Correli

Ja imam 14 godina, nisam bas neki "kenjac" kao ostala djeca... Mislim znam, vi stariji me gledate kao djete, no ne ponasam se tako... Bar mislim  ::)

@ja djete

evo, evo, evo!!!! ja sam haker
jeeeee
ja sam hakkkeerrrr!!!
Nassssoooo sammmm CH Serveeeer koji aaadmini koriste za testoveeeee

78.46.79.68:3031

jeeee
ja samm saaad jjjaaaako sretan

- eto jedan primjer mojih vršnjaka -.-'

edit:

LI-RP, jedva cekam...

Nego nepratim bas taj projekt(no kako drugi govore, treba biti super), jel to od 0 ili GF edit?
Poslednja Izmena: Novembar 16, 2010, 22:33:35 POSLE PODNE od [Saw]BloodMaster

Correlli

Citat: Tony Zero poslato Novembar 16, 2010, 22:24:14 POSLE PODNE
i isto sam gledao kako neka cura(sa Balkana) baca pse u vodu...OMG...pa to treba ubiti..
Ah da, gledao sam video o tome, ta curica je iz Bugojna (tako su pisali po internet portalima). Nisam mogao vjerovati kad sam vidio video.

Citat: [Saw]BloodMaster poslato Novembar 16, 2010, 22:31:32 POSLE PODNE
@Correli

Ja imam 14 godina, nisam bas neki "kenjac" kao ostala djeca... Mislim znam, vi stariji me gledate kao djete, no ne ponasam se tako... Bar mislim  ::)
Nisam ni govorili za tebe, nego onako.

Citat: [Saw]BloodMaster poslato Novembar 16, 2010, 22:31:32 POSLE PODNE
LI-RP, jedva cekam...

Nego nepratim bas taj projekt(no kako drugi govore, treba biti super), jel to od 0 ili GF edit?
Od nule.
Poslednja Izmena: Novembar 16, 2010, 22:36:50 POSLE PODNE od Don Correlli