Glavni razgovor #3

Započeo Correlli, Novembar 12, 2010, 11:24:22 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

nigdje nikog jbmga-nigdje nikog sve teme zastarile ;D

cristiane

Citat: BoRis! poslato Novembar 14, 2010, 18:19:41 POSLE PODNE
gledajte ovo trex kao hakuje forum a sto je najgore on ga sam napravio xD
http://www.balkan-themes.tk/
Bot nema trex blage veze,neznm zasto ga se  pojedini plase,lik pricom prestrasi botove kao sto je on  >:(

Citat: cristiane poslato Novembar 15, 2010, 01:43:14 PRE PODNE
Citat: BoRis! poslato Novembar 14, 2010, 18:19:41 POSLE PODNE
gledajte ovo trex kao hakuje forum a sto je najgore on ga sam napravio xD
http://www.balkan-themes.tk/
Bot nema trex blage veze,neznm zasto ga se  pojedini plase,lik pricom prestrasi botove kao sto je on  >:(

Joj, ne vrijedaj hackere :D, tako sam ja vrijedao pa nisam bas najbolje prosao, mislim na jedan forum.
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Ma pusti budale, sigurno u RL ne smije pisnuti pa se preko interneta kurči, e-mangup

sta se zamarate, od takvih botova kao trex ch dobija cesto upozorenja o "hackiranju", a otkad sam ja tamo nije bilo nista...

To nije trexov forum, nego on bio admin.. I ima naviku tako da hacka kad ga neko iznervira xD

lol pa naravno da če hackat .tk jer je njihov al nemože hackat .com jer neče da kupi domen za da laže da je hackao..

cristiane

CitatJoj, ne vrijedaj hackere , tako sam ja vrijedao pa nisam bas najbolje prosao, mislim na jedan forum.
Nebojim se ja hackera poput njega  :D moze svaka budala prijetiti srusit cu ti server,forum i sl..Takvi likovi  nisu hackeri vec obicni botovi
Poslednja Izmena: Novembar 15, 2010, 12:33:10 POSLE PODNE od cristiane

black_dota

Citat: black_dota poslato Novembar 15, 2010, 12:20:00 POSLE PODNE
to su crackeri ne hackeri
Danas u skoli sam cuo u tome, postoje tri vrste
Hackeri-provaljuju rupe u sistemu
Crackeri- nez
Ono trece-nez
xDD

cristiane

Citatto su crackeri ne hackeri
Znam ja razliku izmedju crackera i hackera al ako nisi primjetio trex sebe smatra hackerom a ustvari nije ni h od hackera i nebi vise o njim nije neka licnost da bude u centru paznje naseg glavnog chata
Poslednja Izmena: Novembar 15, 2010, 12:33:36 POSLE PODNE od cristiane

black_dota

Citat: gonss.pwn poslato Novembar 15, 2010, 12:21:17 POSLE PODNE
Citat: black_dota poslato Novembar 15, 2010, 12:20:00 POSLE PODNE
to su crackeri ne hackeri
Danas u skoli sam cuo u tome, postoje tri vrste
Hackeri-provaljuju rupe u sistemu
Crackeri- nez
Ono trece-nez
xDD
neko te zajebo za ovo trece izgleda xD
Citat: cristiane poslato Novembar 15, 2010, 12:24:20 POSLE PODNE
Citatto su crackeri ne hackeri
Znam ja razliku izmedju crackera i hackera al ako nisi primjetio trex sebe smatra hackerom a ustvari nije ni h od hackera i nebi vise o njim nije neka licnost da bude u centru paznje naseg glavnog chata
ma on je i legenda i bot u isto vreme xD

Ovako posto sam vidjeo da dude i njegova vrsta nesta caprkaju o meni...

Prvo da odgovorim za ovo www.balkan-theme.tk ili kako vec. To nije moj index, ovaj bot "Ilhan" koji me svaki dan moli da "hackujem" ili neke forume radim,naravno ja samo sutim jer lik smara uzasno...popio je momak block svojim smaranjem, iz krivice valjda stavio je index na njegov "wanna be pro forum" kako bi mene okrivio necim.

Naravno mnogi znate ne koristim takav index, koristim ovo http://defaced.zone-h.net/defaced/2010/11/03/www.balkan-ps.iz.rs/trex.html (gonns je dobrovoljno digao moj index na svoj forum,da vam pokaze sto koristim).....Nisam botići kao vi pa jebete keylogere da uzmete nekome pw FTP-a......Prvo morate nauciti sta je shell code,a drugo sto su exploiti pa pricati...

Naravno Dude admin i svi njemu vjeruju time mu se usput i uvlace u guzicu (nebil' dobili kakvu funkciju na forumu) ,shvatam.

Meni ste smjesni vasim nekim pricama "Trex bot hu ha" i sl.  Ja se uopste ne obazirem na djecu koja neznaju ni smf temu instalirat,a nesto seru o crackingu.

Jedino ljudi ,ako vam mogu ista reci o meni i cime sa bavim onda su to  undeR , gonns , Luuksa , Chris (lik dobro zna da sam mu digao shell na smf-hr i dobio je domenu odme ,tako i njegov frend luksa) ali svejedno.

Da,takodje Luksa vam moze posvjedocit  koliko domena mogu registrovati besplatno , jer su ih oni i dobili....

Fala ,tjao...

Btw ... Dudac  mogao bi malo pogledat svoj forum detaljnje i pronaci ovo http://croherzegovina.org/forum/install/vbulletin-language.xml

i dole negdje naci ces "database_ingo"  ostalo skontaj sta bi trebao uradit.

Poslednja Izmena: Novembar 15, 2010, 12:48:47 POSLE PODNE od Bog_Allah

black_dota

amare pusti ilhana svi znaju kakv je bot -.-
otvorio je temu dali neko nudi admina pa vi sad procenite jeli amar ili je ilhan bot

reci mi kakav zastitan sistem koristi http://sa-mp.com/

reci mi kakav zastitan sistem koristi SMF ?

reci mi najmanje 3 koda od RUN>CMD ( OSNOVE ) za Windows XP

reci mi sta je <head> </head>

reci mi sta je <body> </body>

reci mi sta je <html> </html>

reci mi sta je javascript net system

reci mi sta je javascript

reci mi za sta sluzi javascript

--------------------------------------------

Kad mi ovo sve objasnis dat cu ti jos i naprednji stvari da mi kazes i onda cu ti povjerovat da si hacker

--------------------------------------------

i ne seri o ono sa CH jer to lako se moze napravit sa desni klik>view page source -.-

hahaha sta sad trazis po netu ? svaki iskusni hacker ovo ce reci za 1 minutu ..
Poslednja Izmena: Novembar 15, 2010, 13:01:17 POSLE PODNE od Derekonja