[Pomoc]Kuce placam za ubacivanje

Započeo [GU:RP] ivica 156, Novembar 11, 2010, 22:27:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo ovako sad sam si sve ubacio sam jos kuce i aute imam ako netko moze da kuce ubaci placam tak da ak ima netko nek se javi ili mu placam da mi pokaze ubacivanje jedne ili vise kuca.....skype fbi4ever2 xfire:Croxf fejs:Ivica Mescic....Molim da se netko odazove....Eto to je sve od mene.

Kuce placam za ubacivanje...ne kontam....jel mislis na kuce koje kupujes?E to moras preko skripte

Citat: Tony Zero poslato Novembar 12, 2010, 09:01:39 PRE PODNE
Kuce placam za ubacivanje...ne kontam....jel mislis na kuce koje kupujes?E to moras preko skripte
On placa parama u RL ako neko oce da mu ubaci kuce u gm xD

Ivice, prelistaj malo forum i skontat ćeš sam.
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

e moze mi sam netko rec za rampu kak je mogu podignut i spustit ograde znam ubacivat sam sinoc sam na mta pokusavao ali bezuspjesno.

A kolko bi ti kao dao para za npr. 100 kuca?

Mislim, ja nemam zivaca, niti mi se radi to, niti mislim da ces ti stvarno platit, niti nebi bi uzeo pare itd. ali mislim da imas na forum.sa-mp.com da je neko naravio i objavio, ili skini neki gm koji vec ima 200-300 kuca za gf, i samo prebaci property.cfg i pomjeni broj u MAX_Houses

Uzmes raven, obrises sve kuce ili ostavis, pa poces /sethouse napravis sebi kolko ti treba kuca
uzmes property.cfg i zaljepis sebi u mod ...

Ma ima mu sve objasnjeno na forumu a on placa, ;D bolje ti je kupi nekom boljem host i et a nego da bacas pare na ovakve gluposti..

Uzmi si host a ne daji pare bezveze nekome (a mozes sam)!