Windows Live Messenger (PROBLEM)

Započeo Norco, Novembar 10, 2010, 17:05:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Instalirao sam Windows Live Messenger 2011, i pojavio se nekakav error, pisalo je da napravim reinstall, i ja sam izbrisao Windows Live Messenger s kompa.
Kad pokrenem instalaciju prikazuje da je instaliran Messenger, a nije.
U čemu je problem?

cristiane

Da trazis odgovore ovdje vec bi nasao,koliko je takvi tema otvoreno nemogu ni zamisliti,..Googlaj malo naci ces,nije samo fazon otvorit temu u offtopicu,samo stvaras spam

Mozes da nam slikas sta ti izadje tacno, posto nemogu nagadjati ;)
Idi u C ili D i tamo izbrisi sve sto se tice njega

Otidi na Control Panel i programe tamo nadi.I sve vezano uz Windows Live Messenger izbrisi..
Brzo,jedonostavno,efikasno..:D

Imam Windows 7 Ultimate, u Control Panelu i u C Disku nema nista od Windows Live Messenger, a u instalaciji prijkazuje da je instaliran.

potrazi malo imas google imas youtube snadi se malo sam u zivotu nece ti uvijek neko pomoci...............

Citat: CH|Andrey poslato Novembar 12, 2010, 00:35:36 PRE PODNE
potrazi malo imas google imas youtube snadi se malo sam u zivotu nece ti uvijek neko pomoci...............

aj ti ne pametuj previse...Sta si mu ti da mu nesto kazes... -.-'  EDIT:Da je mogao da nadje na Google sigurno ne bih pitao ovde!
Poslednja Izmena: Novembar 12, 2010, 00:38:21 PRE PODNE od Sahala Mahala -.-'
â"Œâˆ©â"(â—•_â—•)â"Œâˆ©â"

Respect to: (à¥"_à¥") - ČιѕÑ,σ яÑ"кяÑ"αÑ,ινησ - (à¥"_à¥") , [Saw]BloodMaster

â"Œâˆ©â"(â—£_â—¢)â"Œâˆ©â"

sine sta nema na googleu ? da je malo bolje potrazio naso bi -.-

EDIT: Imaj postovanje k starjih
Poslednja Izmena: Novembar 12, 2010, 00:40:47 PRE PODNE od CH|Andrey

Nema nti jednu datoteku od Windows Live Messengera na kompu, a on i dalje prikazuje da je Instaliran.
Instalirao sam aMSN  program, slican je Windows Live Messengeru, i rijesio  problem.
Molim Admine, Global Mode, ili Moderatore da ovu temu LOCK-aju.