[GM] BU-Balkan UnderGround

Započeo ceLL_, Novembar 09, 2010, 22:09:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

A imas PM sta ovdje spamas koji kurac :S

Ima jedan bug,kad se portam na primer do /gotols ili /gotoburg...teleportuje me i pise mi da sam Admin na doznosti xD pa ima li leka za to :)

Citat: [BF]Monk poslato Novembar 11, 2010, 00:17:24 PRE PODNE
Ima jedan bug,kad se portam na primer do /gotols ili /gotoburg...teleportuje me i pise mi da sam Admin na doznosti xD pa ima li leka za to :)
Izbrisi tu komandu i uzmi iz GF moda i u baci je xD

Citat: gonss.pwn poslato Novembar 11, 2010, 08:03:47 PRE PODNE
jesi bot xD neka proba sam napraviti komandu a ne da ce prebacit komande copy, paste :P bolje da se nauči skriptat nego kopirat od neki drugi modova itd.. :P

Citat: ..:::Eu:::...Nicky_Boss poslato Novembar 11, 2010, 08:10:12 PRE PODNE
Citat: gonss.pwn poslato Novembar 11, 2010, 08:03:47 PRE PODNE
jesi bot xD neka proba sam napraviti komandu a ne da ce prebacit komande copy, paste :P bolje da se nauči skriptat nego kopirat od neki drugi modova itd.. :P
Omg, pa da zna da je uradi nebi to ni pitao -.-

Nemanjaf

Sahala hvala puno sad nemoram da kupujem xDDD

Dok vi tu da se izrazim "kenjate" ja sam uveliko editovao ovaj gamemod na 20 posto sam stigao ;)

pa bolje ti je da si uzeo cisti gtarp, ovaj je busan, koristene su stare metode skriptanja (tada sam tek pocinjao) itd...
i editovao si 20% koda u 3 dana od postovanja skripte? 10000 redova? onda si brz...  8)

Cobra 11

ajde ljudi molim vas uploadajte jedan koji radi...da ga mogu skinut.... mooolim vas.....

BalkanGaming

JunkBuster moze radit samo vi neznate skriptat i ne razumijete se u samp servere za koji dan cu uploadat s junkbusterom jer mi je komp  :'(

Cobra 11

ma nije to problem....problem je u tome sto meni dodu neki glupi errori....pa u tome mi je problem...jel ti mos uploadat taj mod..???? plizzz.....

ee ljudi sta da uradim da mi se sve kapije vide posto su providne samo kapije ovo sto je preko strimra radi al samo kapije su mi providne sta da uradim da mi se sve lepo vidi  :D :D :D :D :D

------------------------------------------------------------------------------
Zahvaljujem Se Snich_Wolf-u Zato sto Mi je mnogo Pomogo oko Skriptanja...Snich Hvala brt <3 xD

BalkanGaming

Citat: jovan996 poslato Novembar 11, 2010, 15:33:36 POSLE PODNE
ee ljudi sta da uradim da mi se sve kapije vide posto su providne samo kapije ovo sto je preko strimra radi al samo kapije su mi providne sta da uradim da mi se sve lepo vidi  :D :D :D :D :D
Zato sto si izvadio JunkBuster, skini novi s interneta jer na modu nije stavljen folder koji treba bit u scriptfilesu, zato nepriznaje junkbuster.

i sta mislis videce mi se kapije koje su providne
Poslednja Izmena: Novembar 11, 2010, 15:44:13 POSLE PODNE od jovan996

------------------------------------------------------------------------------
Zahvaljujem Se Snich_Wolf-u Zato sto Mi je mnogo Pomogo oko Skriptanja...Snich Hvala brt <3 xD

BalkanGaming

Citat: jovan996 poslato Novembar 11, 2010, 15:43:37 POSLE PODNE

i sta mislis videce mi se kapije koje su providne
nemislim vec znam. moraju ¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦¦