[GM] BU-Balkan UnderGround

Započeo ceLL_, Novembar 09, 2010, 22:09:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

streamer plugin moze neograniceno mnogo objekata podrzati!

Cobra 11

ljudi imam eror...znam koji je....a to je #include <foreach>....problem je u tome...neznam na kojoj ga adresi mogu skinut...help!!!!

na samp forum...
to je y-less ov include  ::)

Kako cu prodat sva auta odjednom posto ih ima dosta pokupovanih.

Citat: Dario_Choki poslato Novembar 10, 2010, 15:43:16 POSLE PODNE
Kako cu prodat sva auta odjednom posto ih ima dosta pokupovanih.

da,kako da se namesti da se ta vozila opet prodaju a ne kad udjem u njih da pise da je regano na...

Cobra 11

Citat: [BU] Gigi_Falcone poslato Novembar 10, 2010, 15:41:41 POSLE PODNE
na samp forum...
to je y-less ov include  ::)
nsiam tamo regan...a i nevolim se svugdje regat....ako ti nije problem da mi das link... pls

moze neko da mi da da skinem taj nov midosterm i te include fajlove kako bi mi bili vidljivi objekti posto ubacim ja xstrimer sve u pawno lepo udjem ubacim lepo include i stavim xstreamer i kad konvertujem neradi al nema veze samo mi je bino ako moze mi da neko da skinem nov midostremer i nove includ fajlove plizzzzz

------------------------------------------------------------------------------
Zahvaljujem Se Snich_Wolf-u Zato sto Mi je mnogo Pomogo oko Skriptanja...Snich Hvala brt <3 xD

Citat: Cobra 11 poslato Novembar 10, 2010, 15:30:10 POSLE PODNE
ljudi imam eror...znam koji je....a to je #include <foreach>....problem je u tome...neznam na kojoj ga adresi mogu skinut...help!!!!

ak nisi poprvaio...
udi u u pawno ne od tog moda neg obicni pawn gdje nije ocitaj nije nijedan mod onda idi open nadi taj mod i stini f5 trebalo bi radit...imo sam i ja taj problem...ako nece onda moras skinit foreach

Cobra 11

ljudi ajde ko je regan na samp forumu.... nek mi posalje link do downloada foreach includea...plssssss

Cobra 11

e ovako...ja sam iz nekoliko pawnoa ubacio sve includove...barem ja mislim da jesam...sad je problem u ovome.....
C:\Documents and Settings\Žule\Desktop\Balkan_Underground\Balkan Underground\gamemodes\balkan-underground.pwn(50840) : error 021: symbol already defined: "NameTimer"
u ovom nametimeru....sta je to??

BalkanGaming

Za junkbuster morate ubacit i u scriptfiles !

Cobra 11

ljudi molim vas nek neko ispravi mod.... i nek postavi download...znaci da sve radi....MOOOLIM VASSS..!!!!

ee ovako ljudi meni je bio problem sto su objekti providni e to sam sredio kako je reko gigi naso sam nov midostrim i ubacio i svi objekti se vide evo link skinite i kad sknete compilujte pwn da bi dobili i amx kad to uradite udjete u filterskripts i izbrisete onaj stari i ubacite ovaj nov koi ste kompilovali http://solidfiles.com/d/4x9O/  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

------------------------------------------------------------------------------
Zahvaljujem Se Snich_Wolf-u Zato sto Mi je mnogo Pomogo oko Skriptanja...Snich Hvala brt <3 xD

Cobra 11

jovane jel tebi sve radi'???? ajde molim te ako ti radi....daj upload tu...plisssssssssssssssssss