[Pomoc] Baner

Započeo Edin, Novembar 08, 2010, 20:15:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Zanima me kako da napravim svoj baner za forum ..?? kako napraviti banere ??? (ove male slicice /animacije)
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

makelele

photoshop,ako hoces dobar baner e sad imas ti i neke programe na netu za to ali glupi su ti!!!

ali imali ikakav tut kako napraviti u ps-u neznam to radit .-.. Hvala
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

nema na toj smf stranici -.-

Cobra 11

najlakše je reć da nema...pa neka neko drugi traži...jel tako???

ee.aj ti reci sta ti treba ja cu ti napravit i postacu ovdije da se nepatis..
P.S.  Ozbiljno reci sta ti treba ja cu ti napravit i tako nemam pametnijeg posla.

stvarno nema nigdje nasao sam neki video na youtube ali komplikovano ???   :-[  treba mi jedan banner mali 88x31  nesto u obliku da pise gta-samp ali da je animacija ;) hvala vam

Citat: edinzulic poslato Novembar 09, 2010, 08:21:52 PRE PODNE
stvarno nema nigdje nasao sam neki video na youtube ali komplikovano ???   :-[  treba mi jedan banner mali 88x31  nesto u obliku da pise gta-samp ali da je animacija ;) hvala vam
sry nemam sad vremena dacu ti stranicu na PP pa radi

http://www.blog.hr/print/id/1621027797/kako-napraviti-banner.html

Dali su ti odgovore !! Najbolje naÄ'i nekog tko zna raditi u PS i neka ti on napravi jer sam ako nemaÅ¡ nikakvog iskustva u PS teÅ¡ko ćeÅ¡ ga napraviti.....

LOCK
Ex CroHerze DM HEAD Administrator