[POMOC]Kamiondija

Započeo [CH]°°LøpεȤ°°[4EVER], Novembar 06, 2010, 18:45:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

evo da vas pitam ako itko zna odgovor neka pomogne,dakle imam posao KAMIONDIJA i sada taj posao ima tri dijela,prijevoz goriva,Sljunka i robe i sada imam 7 kamiona i 10 prikolica ali nije to u pitanju nego npr ja uzmem kamion i uzmem prikolicu npr SLJUNKA i da mi otvori odreden Dialog za prijevoz sljunka,a kada zakacim prikolicu Goriva da mi otvori dialog za Gorivo...eh sada imam IDove Prikolica ali kada napravim da se otvara po IDOVIMA  vozila nece posto nisam U tom vozilu eh sada kako da napravim NPR da kada mi je zakacena prikolica Goriva da otvara odreden dialog sa rutama za Gorivo
evo kodovi od prikolica:
GORIVO:if(Veh == 301 || Veh == 302 ||  Veh == 303 ||  Veh == 304 ||  Veh == 305)
SLJUNAK
if(Veh == 306 || Veh == 307 ||  Veh == 308)
ROBA
if(Veh == 309 || Veh == 310 ||  Veh == 311 ||  Veh == 312)
MOLIM vas ako itko zna kako rijesiti,znam tko zna ali sumnjam da ce mi on pomoci a to je djuro :D

hahahha warning = demir
CitatLose,Lose,Lose,Lose Prelose 0/10 nema nista tu to je 1 sek rada..... za nas profesionalce i dobre scritpere ....

ja sam najaci scripter na balkan a mozda i u svijet to je za mene stotinka....

e brate tnx trazio sam na wiki stranici al nisam naso :S,morat cu si naocale kupit,moze LOCK

hahahha warning = demir
CitatLose,Lose,Lose,Lose Prelose 0/10 nema nista tu to je 1 sek rada..... za nas profesionalce i dobre scritpere ....

ja sam najaci scripter na balkan a mozda i u svijet to je za mene stotinka....