[MAP]Smetliste LS!

Započeo mafica, Novembar 06, 2010, 16:10:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovo je moj prva mapa,stoga budite blagi s komentarima..Jos nesto...:
Imam Jizzy-evo dopustenje za rad na istom mjestu na kojem je on radio,tako da spameri mogu zaobic temu....

TO JE TO...:D..Komentirajte i ocjenjivajte 1/10

EDIT:Ko je dobar scritper moze napraviti jako dobar posao s ovim.Ovako:pocinje npr odavde tu se stave kamioni i tu kreces.Onda ides po cpovima na svakom cp-u stajes i da cekas jedno 5sec i pise ti "Utovaranje smeca.Molimo pricekajte".Kad se to utovari ides dalje.Na kraju kad se sve to zavrsi vracas se odakle si i posao..I to bude zavrsen jedan posao.Onda npr.napravite stavite da mu izbaci "Server:Dali zelite nastaviti raditi ovaj posao do samog zavrsetka?:Da ili Ne.Onda oni odgovore,ako je Ne onda dobiju novca koliko su zasluzili,a ako kazu Da onda idu dalje po cp-ovima sve do ovog dole:

DO OVDE
ILI OVDIJE..:

Tu istovaraju u trecem gradu ili tamo blizu one velike planine,jer je to kao glavno smetliste sve tri grada LS SF i LV.Meni se cini dobro a vi kako zelite..
Ova rupa se nalazi na ulazu u 3. graad kad se ide iz 1. grada. onoj pustinji
Poslednja Izmena: Novembar 06, 2010, 17:10:26 POSLE PODNE od mafica

Jako dobro :D 9/10...Za prvu mapu - odlično!
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

Prva mapa ? ili mislis prva mapa koju si objavio..... ??

Super izgleda! Mnogo dobro! Pohvale ....... ;)
â"Œâˆ©â"(â—•_â—•)â"Œâˆ©â"

Respect to: (à¥"_à¥") - ČιѕÑ,σ яÑ"кяÑ"αÑ,ινησ - (à¥"_à¥") , [Saw]BloodMaster

â"Œâˆ©â"(â—£_â—¢)â"Œâˆ©â"

Citat: Marjan_DeFox poslato Novembar 06, 2010, 16:31:54 POSLE PODNE
Prva mapa ? ili mislis prva mapa koju si objavio..... ??

Super izgleda! Mnogo dobro! Pohvale ....... ;)
Hvala,nisams e nadao ovom.U svakom slucaju hvala..

interesanto,sto je dobra stvar,prejako  :P 9-10

Nije loÅ¡e !! al Å¡to korisnici iznad kažu prva mapa koju si objavio  :D  ;D al svejedno super i samo tako nastavi  :-*
Ex CroHerze DM HEAD Administrator

Citat: TomO_ poslato Novembar 06, 2010, 17:30:20 POSLE PODNE
Nije loÅ¡e !! al Å¡to korisnici iznad kažu prva mapa koju si objavio  :D  ;D al svejedno super i samo tako nastavi  :-*
Hvala,Hvala.Ev tek sam poceo.Sada cu vam cesto stavljati moje radove ! :D  :P

Dobro za pocetak,samo nemoj stvaljati tako nekako po redu sve stavljaj nekako izmjesano i neuredno jer to je ipak smetliste
9/10 al skoro 10

Citat: [GG]Jizzy poslato Novembar 06, 2010, 19:27:20 POSLE PODNE
Dobro za pocetak,samo nemoj stvaljati tako nekako po redu sve stavljaj nekako izmjesano i neuredno jer to je ipak smetliste
9/10 al skoro 10
xD...al prva je mapa..:S

Correlli

Citat: mafica poslato Novembar 06, 2010, 16:10:05 POSLE PODNE
Imam Jizzy-evo dopustenje za rad na istom mjestu na kojem je on radio,tako da spameri mogu zaobic temu..

A šta je on to zakupio taj plac od nekoga pa ga može samo on koristiti? Za takve stvari ti ne treba ničije dopuštenje.

Citat: Don Correlli poslato Novembar 07, 2010, 12:25:59 POSLE PODNE
Citat: mafica poslato Novembar 06, 2010, 16:10:05 POSLE PODNE
Imam Jizzy-evo dopustenje za rad na istom mjestu na kojem je on radio,tako da spameri mogu zaobic temu..

A šta je on to zakupio taj plac od nekoga pa ga može samo on koristiti? Za takve stvari ti ne treba ničije dopuštenje.
Ok,nisam znao al u svakom slucaju hvala...