Pitanje

Započeo nycbamb.i, Jun 08, 2025, 23:54:26 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pitanje/savet*: pitanje
Opis*: jel zna neko sistem kada igrac ima wanted level i izadje sa servera da bide automatski poslat u jail
Dodatne informacije: dakle, kada igrac izadje sa servera sa wanted levelom, kada se prikljuci ponovo da bude poslat u jail. Hvala ako neko pomogne :D

Prosta provera, svakako mu cuvas wanted. Kada udje na server i spawn se provera da li ima wanted, ako ima prebaci ga u jail na vreme koje zelis i skine mu se wanted.
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

@markosimic jel mi mozes odprilike pokazati kako to treba da izgleda

Citat: nycbamb.i poslato Jun 10, 2025, 22:02:05 POSLE PODNE@markosimic jel mi mozes odprilike pokazati kako to treba da izgleda

Sta tu ima da se pokazuje ? Dve proste provere ako ima wanted i vec postojeci timer ili novi timer za jail kako bi igrac bio tamo i koje vreme i nakon toga skidanje wanteda. Sta tu treba da se prikaze ?
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

kao sto ti je marko rekao napravis spremanje wanteda, pod PlayerInfo. I onda napravis provjeru pod OnPlayerSpawn da ako ima igrac wanted level onda ga stavi u zatvor.... eto ti primjer koda kako bi to moglo izgledati ....

if( PlayerInfo[ playerid ][ xWanted ] != 0 )
      {
         SetPlayerPos( playerid, 268.5777, 1857.9351, 9.8133 ); //stavis svoju poziciju gdje treba postaviti igraca
         UcitajObjekte( playerid ); // ako koristis, ako ne obrisi
         SendClientMessage( playerid, CRVENA, "(ZATVOR): Prebaceni ste u zatvor jer ste napustili server sa Wanted levelom.");
         SetCameraBehindPlayer( playerid );
         SetPlayerInterior( playerid, 0 ); // postavis kako tebi odgovara
         SetPlayerVirtualWorld( playerid, 0 );// postavis kako tebi odgovara
      }

If(UserInfo[playerid][PWanted] > 0)
   {
     SendPlayerToPrison(60); // Ovo ti je primjer, ja naprimjer koristim funkciju da posaljem igraca u zatvoru, prilagodi si sebi
     SendClientMessage(playerid, -1, "Automatski ste zatvoreni od strane Servera jer ste izasli sa WL!");
   }