Pitanje

Započeo Pera_Majonez, Maj 01, 2025, 23:15:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pitanje/savet*: Kako da obrisem OnPlayerRequestSpawn
Opis*: Pokusao sam razlicite nacine da napravim da igrac se automatski spawna ali nije htelo pa ako moze neko da mi pomogne puno bi mi znacilo.
Dodatne informacije: /

Jesi li probao koristiti kombinaciju funkcija SetSpawnInfo i SpawnPlayer? Ukoliko ih pozoveš po redoslijedu kako sam ih i naveo, naprimjer pod OnPlayerConnect ili nakon login/registera, igrač bi se trebao stvoriti bez potrebe za korištenjem dugmeta na dnu ekrana.

Citat: daddyDOT poslato Maj 01, 2025, 23:39:44 POSLE PODNEJesi li probao koristiti kombinaciju funkcija SetSpawnInfo i SpawnPlayer? Ukoliko ih pozoveš po redoslijedu kako sam ih i naveo, naprimjer pod OnPlayerConnect ili nakon login/registera, igrač bi se trebao stvoriti bez potrebe za korištenjem dugmeta na dnu ekrana.
Nisam probao ja sam mesao OnPlayerReqSpawn i OnPlayerReqClass.i tad nije htelo.  sacu probati tvoj nacin
Poslednja Izmena: Maj 01, 2025, 23:47:46 POSLE PODNE od Pera_Majonez

Citat: daddyDOT poslato Maj 01, 2025, 23:39:44 POSLE PODNEJesi li probao koristiti kombinaciju funkcija SetSpawnInfo i SpawnPlayer? Ukoliko ih pozoveš po redoslijedu kako sam ih i naveo, naprimjer pod OnPlayerConnect ili nakon login/registera, igrač bi se trebao stvoriti bez potrebe za korištenjem dugmeta na dnu ekrana.
Resio sam hvala.