Samp Laucher

Započeo kim3205, April 10, 2025, 15:49:41 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Naslov problema*: Samp Laucher
Opis problema*: Krenuo sam sa drugarom praviti svet BMHP, ubacili smo mysql bazu ali zelimo da predjemo na Laucher kako bi koristili modele za auta skinove objekte i slicnno.Zanima me kako se to radi kako da napravimo jel moze neko da nam uradi bice mu placeno, mozemo da se dogovorimo samo SAMP Laucher da napravimo kako treba, imamo sve sto nam treba samo Laucher nam treba da nam pomogne neko oko toga.
Pokušaj rešavanja*: Ne znamo kako da napravimo nista ne znamo kako to fukcionise a treba nam.
Deo programskog koda*: Samp Laucher
Debug informacije: //
Fotografija problema u igri:
Korišćene biblioteke (includes): //
Dodatne informacije: Kontaktiraj te me na disckord. ( @kim3205 )

i am king!

Funkcionise putem socketa, instaliras plugin na sampu povezes ga sa aplikacijom (postoji opcija u c# da se radi app), i ta aplikacija komunicira sa bazom podataka i sa serverom. Ako nemas iskustva i nisi radio nista slicno bice ti tesko. Mada sad imas chat gpt moze da ti resi vecinu posla ako znas kako da ga upotrebis

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994
SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Citat: ᗪ卂乂 poslato April 10, 2025, 22:34:14 POSLE PODNEFunkcionise putem socketa, instaliras plugin na sampu povezes ga sa aplikacijom (postoji opcija u c# da se radi app), i ta aplikacija komunicira sa bazom podataka i sa serverom. Ako nemas iskustva i nisi radio nista slicno bice ti tesko. Mada sad imas chat gpt moze da ti resi vecinu posla ako znas kako da ga upotrebis

Da brate znam te stvari, al samo pocetak osnovne stvari da mi se napravi ne treba mng, znm da nije lako zato pitam zna li ko da mi sredi ?

i am king!

javi se private
Upwork Skills
Back-end:
• PHP Frameworks (Laravel, Symfony,Codeigniter)
• Python/Django
• Node.js

Front-end:
• HTML
• CSS pre-processing (SASS, LESS)
• Javascript (JQuery, Ajax, Vue, Angular, React, etc.)
• Bootstrap

CMS
• Wordpress (Woocommerce)
• Shopify, Magento