[Pitanje] Offline player edit

Započeo TONY x, Mart 03, 2025, 21:44:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pitanje/savet*: Editovanje tj pisanje, ali i citanje podataka od offline igraca. koristim y_ini
Opis*: Pravim komandu za offizbacivanje igraca iz org, pa nisam siguran kako da citam podatke kad nemam playerid pa ne mogu da goristim ni jednu postojecu funkciju. Isto i sa promenom podataka i vracanjem promenjenih vrednosti a da ne izbrisem sve ostalo.
Dodatne informacije: //

Druze, nije to tako jednostavno kao sto mislis. Za taj poduhvat ti treba ceo sistem da je tako napravljen... Ko zna kakav ti sistem imas...

Kakve veze ima ako nemas playerid? Logicno je da nemas playerid. Sta ceti playerid?

Sam si rekao da koristis INI, pa kako ga koristis kad nisi procitao njegovu dokumentaciju? To sto ti zelis, sve imas ovde: https://sampwiki.blast.hk/wiki/YSI:INI

Komandu formiras ovako /offkick [orgid] [Ime_Prezime]. NA OSNOVU punog imena igraca manipulises njegovim fajletom, odnosno fajlom organizacije. Obrises ga iz variable za org, metnes "Niko" umesto vrednosti za Clan_1 = Pero, poslena to save... I svasta nesto ti treba tu, provere neke, izmene preko INIa... Sta ti vredi da ti govorim kad ne razumes, kad nisi procitao dokumentaciju. Kad procitas dokumentaciju, verovatno ces sam otkriti kako da resis taj problem, ako tad ne uspes, obrati se ovde.

Citat: Dragi poslato Mart 03, 2025, 22:41:09 POSLE PODNEDruze, nije to tako jednostavno kao sto mislis. Za taj poduhvat ti treba ceo sistem da je tako napravljen... Ko zna kakav ti sistem imas...

Kakve veze ima ako nemas playerid? Logicno je da nemas playerid. Sta ceti playerid?

Sam si rekao da koristis INI, pa kako ga koristis kad nisi procitao njegovu dokumentaciju? To sto ti zelis, sve imas ovde: https://sampwiki.blast.hk/wiki/YSI:INI

Komandu formiras ovako /offkick [orgid] [Ime_Prezime]. NA OSNOVU punog imena igraca manipulises njegovim fajletom, odnosno fajlom organizacije. Obrises ga iz variable za org, metnes "Niko" umesto vrednosti za Clan_1 = Pero, poslena to save... I svasta nesto ti treba tu, provere neke, izmene preko INIa... Sta ti vredi da ti govorim kad ne razumes, kad nisi procitao dokumentaciju. Kad procitas dokumentaciju, verovatno ces sam otkriti kako da resis taj problem, ako tad ne uspes, obrati se ovde.

Ovo kao sa je nejt srocio, samo dokumentacija
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Citat: markosimic poslato Mart 04, 2025, 08:48:54 PRE PODNEOvo kao sa je nejt srocio, samo dokumentacija
Nego sta!

Citat: TONY x poslato Mart 04, 2025, 14:35:29 POSLE PODNEOk uspeo sam

Ne mogu da opisem osecaj. Drago mi je da si za 1 jedan procitao celu dokumentaciju i uspeo smisliti logiku za tvoj problem!