[Pitanje] U vezi moda/servera?

Započeo kim3205, Mart 01, 2025, 15:48:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Naslov problema*: Mod ili Server?
Opis problema*: Ubacio sam mod na gpanel sve lepo pokrenuo sam server sve ok radi, kad udjes na server ladno se ugasi server.
Pokušaj rešavanja*: Treba mi savet/pomoc kako da sredim to da se ne gasi server? Sve mi prikazuje da je u redu u server.log ne izbacuje nikakvu gresku iz cista mira se ugasi server prilikom ulaska.
Deo programskog koda*: samp/pawno
Debug informacije: //
Fotografija problema u igri: Nmg uci u igru jer mi izbacuje.
Korišćene biblioteke (includes): //
Dodatne informacije: //

i am king!

Citat: Gohstic4 poslato Mart 01, 2025, 16:07:28 POSLE PODNEkoji mod koristis? Ultimate?

BlackMoney HardPlay (ima ovde objavljen)

Citat: 𓆩đɉꝋᵯłⱥ𓆪 poslato Mart 01, 2025, 16:15:15 POSLE PODNEjavi se na discord, mladen.145

mislim da sam ti poslao, ako nisam ja sam kim3205 na disc.

Citat: Dragi poslato Mart 01, 2025, 16:37:59 POSLE PODNEPa posalji nam ovde logove sve koje imas. Posalji server cfg...

nema greske brate u logu uopste ne ispisuje gresku samo ucitava bez problema.

i am king!

Znaci kolko sam te skonto, mod ti se dobro pokrene. Ali kada udjes ingame tebi server pukne?
Svejedno posalji ovde server.cfg i server log

Citat: kim3205 poslato Mart 01, 2025, 18:18:26 POSLE PODNEBlackMoney HardPlay (ima ovde objavljen)

mislim da sam ti poslao, ako nisam ja sam kim3205 na disc.

nema greske brate u logu uopste ne ispisuje gresku samo ucitava bez problema.

Jesi li toliko nedokazan? Koji deo nisi razumeo, kazem ti da posaljes to, onda posalji, ne govorim ti iz cejfa. U krajnjem slucaju, procitaj formular i obaveze, znaci obavezan si dostaviti to ili ide pod katanac ova tema.

Citat: Dragi poslato Mart 01, 2025, 19:22:03 POSLE PODNEJesi li toliko nedokazan? Koji deo nisi razumeo, kazem ti da posaljes to, onda posalji, ne govorim ti iz cejfa. U krajnjem slucaju, procitaj formular i obaveze, znaci obavezan si dostaviti to ili ide pod katanac ova tema.
Pokusavam da fixam, vrv ce biti reseno.

Citat: 𓆩đɉꝋᵯłⱥ𓆪 poslato Mart 01, 2025, 19:27:20 POSLE PODNEPokusavam da fixam, vrv ce biti reseno.

U redu. Zamolio bih te da podelis iskustvo na kraju, ovde s nama, forumašima. Da li si rešio problem? Kako? Na koji način? I tako dalje...  ;D

Citat: Dragi poslato Mart 01, 2025, 19:43:54 POSLE PODNEU redu. Zamolio bih te da podelis iskustvo na kraju, ovde s nama, forumašima. Da li si rešio problem? Kako? Na koji način? I tako dalje...  ;D
svakako : D

Reseno! Bilo je potrebno da se redovno prebaci mod na host preko WinSCP-a i tjt, vrv vlasnik nije dobro prebacio na host.

𓆩đɉꝋᵯłⱥ𓆪 je uspeno resio problem koji sam zahtevao i jako sam zahvalan decku, sve pohvale sve preporuke u svakom smislu!!! 𓆩đɉꝋᵯłⱥ𓆪 je pravi majstor ! Bog mu sve dao sto pozeli keve mi :D

i am king!

Citat: 𓆩đɉꝋᵯłⱥ𓆪 poslato Mart 01, 2025, 20:30:07 POSLE PODNEReseno! Bilo je potrebno da se redovno prebaci mod na host preko WinSCP-a i tjt, vrv vlasnik nije dobro prebacio na host.

Desava se. Odlicno, svaka ti cast! Hvala na informaciji.