Genius Gaming RolePlay

Započeo Banks22, Oktobar 31, 2024, 07:59:42 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Naziv:Genius Gaming Roleplay

Izvorni (Skripter): San Marino (Dimi)

Slike:

Skripter: Banks

Download: https://www.mediafire.com/file/dl3rndvywjszavy/Genius+Gaming.zip/file

Scan: www.virustotal.com/#/home/upload

Dodatno: samp je mrtav, pokusao sam ali nema vise igraca...malo sam isao i po ostalim srv sa vise igraca da vidim, ali to su u 70% slucaja samo botovi ... mod nije nesto, ali mozda nekome posluzi .... ja se odjavljujem, sretno ekipa

Ovo se zove upropaštenje izvora gospodina Dimija. Nije da "mod nije nesto" nego ovo je užasno!

Toliko me mozak zaboleo dok sam gledao ovaj užas pokušaja editovanja... Jesi li ti čuo za space ili tabulator, kodnu estetiku? Kakve su ono provere na niovu deteta 6. razred koji tek uči programiranje? Ili ti je AI radio kod, a ti nekako skarabudžio.

Užas logike i estetike.
if( vehicleid != INVALID_VEHICLE_ID ) {

GetVehicleHealth( vehicleid, Healtheks );
if( Healtheks > 950 ) {

GetVehicleParamsEx(GetPlayerVehicleID(playerid), engine, lights, alarm, doors, bonnet, boot, objective);
SetVehicleParamsEx(GetPlayerVehicleID(playerid), engine, lights, alarm, 0, 0, boot, objective);
PlayerTextDrawSetString( playerid, TehnickiPregled[playerid][7], "motor: ~g~uredu" );
kriterij = 3;
SetTimerEx( "TehnickiPregled6", 5000, false, "i", playerid );
}
else if( Healtheks < 950 ) {

GetVehicleParamsEx(GetPlayerVehicleID(playerid), engine, lights, alarm, doors, bonnet, boot, objective);
SetVehicleParamsEx(GetPlayerVehicleID(playerid), engine, lights, alarm, 0, 0, boot, objective);
PlayerTextDrawSetString( playerid, TehnickiPregled[playerid][7], "motor: ~r~neispravan" );
kriterij = 0;
return true;
}
}
return true;
}

»Sve što je na Zemlji, prolazno je...«

Citat: |Gagi| poslato Novembar 18, 2024, 20:17:07 POSLE PODNEOvo se zove upropaštenje izvora gospodina Dimija. Nije da "mod nije nesto" nego ovo je užasno!

Toliko me mozak zaboleo dok sam gledao ovaj užas pokušaja editovanja... Jesi li ti čuo za space ili tabulator, kodnu estetiku? Kakve su ono provere na niovu deteta 6. razred koji tek uči programiranje? Ili ti je AI radio kod, a ti nekako skarabudžio.

Užas logike i estetike.
if( vehicleid != INVALID_VEHICLE_ID ) {

GetVehicleHealth( vehicleid, Healtheks );
if( Healtheks > 950 ) {

PlayerTextDrawSetString( playerid, TehnickiPregled[playerid][7], "motor: ~g~uredu" );
kriterij = 3;
}
else if( Healtheks < 950 ) {

PlayerTextDrawSetString( playerid, TehnickiPregled[playerid][7], "motor: ~r~neispravan" );
kriterij = 0;
return true;
}
}
return true;
}

AI pise lepsi code. Makar to radi.
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.