[VIDEO] NooBot Copy - Električno Vozilo BMW i8

Započeo K ROSE, Septembar 12, 2024, 23:32:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima,
Predstavljam vam Tesla sistem (električno vozilo) na NooBot Copy SAMP Serveru, koji je još u razvoju.

Ukratko:

Dodat je BMW i8 (Vozilo ID: 550), prvo električno vozilo na serveru. Njegova maksimalna brzina je 288 km/h, a ubrzanje je do sada neviđeno!

Ovo vozilo punite na posebnim punjačima za električna vozila. Komanda za punjenje vozila je /recharge.
Trenutna cijena za punjenje je $50 za 1%, a novac ide u novi biznis Tesla Electric.
Možete prekinuti punjenje u bilo kojem trenutku koristeći komandu /stopcharge, i naplatiće vam se cijena za ono što je napunjeno!

Vozilo se puni svakih 1 sec po 1%, što znači da za 100 sekundi (1 min i 40 sekundi) dobijate punu bateriju u vozilu!
Za početak je ovako, a vremenom, ako bude potrebe, može se izmjeniti.

Gepek vozila mora biti okrenut prema Tesla punjaču, inače nećete moći puniti bateriju!
Možete izaći iz vozila dok se baterija puni, ne morate biti u njemu.
Dolaziće vam obaveštenje na svakih 15 sekundi koliko se do sad napunilo.
Ako vam neko odgura vozilo dalje od punjača, automatski se prekida punjenje baterije, a vama dolazi obavještenje!

Kada baterija dođe na 30%, vozilo se automatski prebacuje u Safe Mode, što znači da će vam brzina biti ograničena na maksimalnih 100 km/h.
Sa tih 30% možete sigurno stići do najbližeg punjača.

Možda dodam mogućnost da igrač može ugasiti Safe Mode i voziti brže kao što je prethodno vozio,
ali će biti sam odgovoran ako potroši svu bateriju na brzinu.
Također, može se ovdje još mnogo toga napraviti;
Imam raznih ideja, na primjer, ako igrač ostane sa vozilom i baterija je prazna, a punjača u blizini nema, može sam da napuni koristeći neki akumulator ili punjač,
koji se može kupiti kod Mehaničara, na otpadu ili u Salonu za Vozila.

Vozilo troši procente baterije u zavisnosti od brzine;
ako ide sporije, logično je da će manje trošiti, a ako ide brže, trošiće više.
Nije ništa rađeno u smislu vremenskog intervala, jer u stvarnosti Tesla vozilo troši bateriju na osnovu brzine kretanja.
Zvuk rada motora je ugašen (logično).

Pohvale
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.