Komanda /rent

Započeo Bakiisha, Mart 14, 2024, 18:03:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Treba mi pomoc sto se tice one komande vidjao sam pre u nekom modu
/rent i stavljas kordinate gde sve ocu da bude rent kad se upise /renti izbaci dialog sa autima fzn sentinel previon i jos 2 auta??

Koja tocno pomoc ti treba ?
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Citat: yeet poslato Mart 14, 2024, 18:43:56 POSLE PODNE

Misli kao na skill areni ono sto se vrti i ima dijalog za rent motora, auta itd...
Ja kontam da na to cilja

Citat: yeet poslato Mart 14, 2024, 18:43:56 POSLE PODNE
treba mi ta komanda tacnije taj sistem kako se povezuje sve ono, samo /rent i izadje dialog i pise npr (sultan pa ispod infernus itd kapiras vec)

Pa imas ruke uzmes otvoris VSC Ili Sublime (nedo bog da radis Jos u pawnu) I pocnes radit sta ti nije jasno pitas a ne ovako trazis da ti neko drugi uradi komandu jer jedna komanda predje u drugu I Tako u krug  :)

Citat: MaEsTrOo poslato Mart 14, 2024, 23:24:02 POSLE PODNE
Pa imas ruke uzmes otvoris VSC Ili Sublime (nedo bog da radis Jos u pawnu) I pocnes radit sta ti nije jasno pitas a ne ovako trazis da ti neko drugi uradi komandu jer jedna komanda predje u drugu I Tako u krug  :)
pitao sam ako neko ima da mi posalje, ja da znam da je napravim ne bi pitao ovde./

Citat: Bakiisha poslato Mart 15, 2024, 00:16:48 PRE PODNE
pitao sam ako neko ima da mi posalje, ja da znam da je napravim ne bi pitao ovde./
Ali ovo nije forum "ja ne znam neka mi neko uradi", nego ako negde zapnes sa kodom da se pomogne.... Prvo moras da naucis osnove programiranja pa tek onda da radis nesto, a ne da ne znas nista nema veze sad ce meni to neko uraditi... Niko nije lud da ti pise kod ili da ti salje neke sisteme zato sto ti ne zelis da naucis.....

Citat: rizla poslato Mart 15, 2024, 11:03:14 PRE PODNE
Ali ovo nije forum "ja ne znam neka mi neko uradi", nego ako negde zapnes sa kodom da se pomogne.... Prvo moras da naucis osnove programiranja pa tek onda da radis nesto, a ne da ne znas nista nema veze sad ce meni to neko uraditi... Niko nije lud da ti pise kod ili da ti salje neke sisteme zato sto ti ne zelis da naucis.....

Pa.. Ima PDF da trazis FS/INC, ako je vec mislio da mu neko posalje onda je ovo slao u pogresan PDF i treba u ovaj.

Ima toliko modova sa tim dialogom renta da mozes birat s kojeg hoces samo malo se potrudi pocni pa kad negdje zapnes dodes ovdje pitas kako da nades problem il kako moze biti rijesen nemoj ocekivat da dobijes sve na tanjur servirano, da bi dao govna moras jest govna, zato USTANI LAVE ZAPNI I KRENI
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Evo ti fs https://pastebin.com/Eq3mcLgp
Kreiraj folder Rent u scriptfiles i dodaj u server.cfg

Citat: bendzamin4674 poslato Mart 15, 2024, 14:40:21 POSLE PODNE
Evo ti fs https://pastebin.com/Eq3mcLgp
Kreiraj folder Rent u scriptfiles i dodaj u server.cfg
Ili mozes
[pawn]
new Iterator: Rent<MAX_RENTS>;

i u komandu za create

new i = Iter_Free(Rent);

a za brisanje

Iter_Remove(Rent, i);