HITNO POMOC MOD MEANWHILE

Započeo Burdoz, Februar 29, 2024, 16:33:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Skinuo sam mod prvi put sam uspesno povezao db ali kad sam usao nije prepoznalo skriptu.Posle sam opet pokusao da vidim gde gresim kad ono nece izbacuje error zna li neko kako da fiksam ili da je neko koristio meanwhile 2.0 pa da zna
evo link za error https://imgur.com/a/87S12nM

ma ne
Poslednja Izmena: Februar 29, 2024, 16:44:13 POSLE PODNE od Burdoz

pa da ali nzm sta da uradim da fiksam ako mozes pomozi

jebem ti usrani samp vise i skripte i sve u kurac kad nista je radi

10eu da resim, duplo posto je hitno (20eu za ove nepismene). Discord je fros7y, baci DM pa cu ti poslat paypal gdje da uplatis. Ako hoces mozes pola odmah, pola kasnije, i bez onih fora paypal uzima 1eu i to, nije moj problem, ja ocekujem da legdne koliko je po dogovoru.

PS: Koliko vas hitno trazi pomoc pocecu da hitno da resavam probleme ovako za $$$

9 e i rijesim pošto je hitno 18e, jeftiniji sam od ovoga gore, nmvz mozes i 1e racunati sto paypal uzima nisam ja stipsa kao on..
Upwork Skills
Back-end:
• PHP Frameworks (Laravel, Symfony,Codeigniter)
• Python/Django
• Node.js

Front-end:
• HTML
• CSS pre-processing (SASS, LESS)
• Javascript (JQuery, Ajax, Vue, Angular, React, etc.)
• Bootstrap

CMS
• Wordpress (Woocommerce)
• Shopify, Magento

Pokusaj obrisati 'actors' na phpmyadmin i pokusaj opet i tjt

Citat: Bit Frosty poslato Februar 29, 2024, 17:02:57 POSLE PODNE
10eu da resim, duplo posto je hitno (20eu za ove nepismene). Discord je fros7y, baci DM pa cu ti poslat paypal gdje da uplatis. Ako hoces mozes pola odmah, pola kasnije, i bez onih fora paypal uzima 1eu i to, nije moj problem, ja ocekujem da legdne koliko je po dogovoru.

PS: Koliko vas hitno trazi pomoc pocecu da hitno da resavam probleme ovako za $$$

Ti si jos gori nego ovaj.
skazy42O

Reborn - Developer & Owner
- www.reborn-ogc.com

Citat: Burdoz poslato Februar 29, 2024, 16:52:46 POSLE PODNE
jebem ti usrani samp vise i skripte i sve u kurac kad nista je radi
Pa ti napravi svoje uzmes tudje i pljujes kako ne radi, kada bi sam pravio znao bi i sam da resis.

Mene najvise zanima zasto bi koristio uopce taj mod ako neznas rijesit problem sa mysql.. koristi dini il yini imas hrpa up modova brate uzmes i redom nezelim ovo ajmo delete varijable timere i ostale stvari

Okej obrisali smo sta nezelimo ajmo dalje

Zelim imat ovako onakav sistem

Da vidimo sta mi treba.. Treba mi komanda za to i to da prikazuje taj dialog sa tim i tim okej dialog prvo ajmo dio po dio, pisi na papir il txt file kao kad te matera slala u ducan po par namjernica.. Neradite nesto sto je samo vizualno lijepo. Vizualna stvar neznaci nista ako systemi su za k...

Daj vec jednom shvatite...
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Citat: yeet poslato Mart 22, 2024, 16:33:41 POSLE PODNE
Mene najvise zanima zasto bi koristio uopce taj mod ako neznas rijesit problem sa mysql.. koristi dini il yini imas hrpa up modova brate uzmes i redom nezelim ovo ajmo delete varijable timere i ostale stvari

Okej obrisali smo sta nezelimo ajmo dalje

Zelim imat ovako onakav sistem

Da vidimo sta mi treba.. Treba mi komanda za to i to da prikazuje taj dialog sa tim i tim okej dialog prvo ajmo dio po dio, pisi na papir il txt file kao kad te matera slala u ducan po par namjernica.. Neradite nesto sto je samo vizualno lijepo. Vizualna stvar neznaci nista ako systemi su za k...

Daj vec jednom shvatite...
Ali njemu je hitno... :D

Citat: Bit Frosty poslato Mart 22, 2024, 18:17:03 POSLE PODNE
Ali njemu je hitno... :D

ma hitno njemu treba 3 daske u glavi (il po glavi)
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Citat: yeet poslato Mart 22, 2024, 18:38:07 POSLE PODNE
ma hitno njemu treba 3 daske u glavi (il po glavi)
Mislis da ce 3 biti dosta?