Balkan City Roleplay (v4.1) By Dzuna

Započeo Dzuna, Januar 23, 2024, 22:16:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

bio je odlican u svoje vreme al sad je vec jako star

Citat: Edo. poslato Januar 23, 2024, 22:37:27 POSLE PODNE
Eo ovako, sad sam pogledao mod ( samo sam prelistao kod ), vidi se da je mod bas dosta star, po pisanju koda, sto u danasnje vrijeme vecina ovih boljih skriptera ne voli da vidi, ali u to vrijeme taj mod od Farkiasa je bio odlican. Po meni je ovaj mod u svoje vrijeme bio jako dobar, mada sad da se nesto uradi od njega mislim da ima previse posla i da se ne isplati, fino ga jer imati u kolekciji cisto onako, radi zezancije :D Pohvale svima koji su radili na modu i u za to vrijeme mod je imao jako dobrih i unikatnih systema :D Pohvale od mene, fino je vidjeti i neke starije modove da se prisjetimo dana kada je SAMP bio normalna igrica...

Današnji igrači sampa i ne znaju te servere,prvo mod u to vrijeme je dosta bio dobar kao sto ti kazes  i dosta se servera sa tim modom otvorilo a danas skroz neka druga vremena, nazalost haos...

Citat: Sanel_Smith poslato Mart 23, 2024, 08:57:35 PRE PODNE
Današnji igrači sampa i ne znaju te servere,prvo mod u to vrijeme je dosta bio dobar kao sto ti kazes  i dosta se servera sa tim modom otvorilo a danas skroz neka druga vremena, nazalost haos...

@Sanel_Smith Ma realno danas je ova igrica ku*ac. Svi su kao neki skripteri, mapperi. Svi su neki owneri nekih servera, svako nesto otvara pa se zatvori za 2 dana. Ova igrica je danas postala toliko krindz da se to opisati ne moze. Ovaj mod dok se koristio i dok se igralo na ovim modovima, vecina ove danasnje djece ni ne zna kakvo je bilo vrijeme na sampu tad, jednostavno receno UZIVANJE. Toga vise nikada nece biti...nazalost
••• Nexus Project Community •••
• Founder & Developer •

Citat: Edo. poslato Mart 23, 2024, 19:37:41 POSLE PODNE
@Sanel_Smith Ma realno danas je ova igrica ku*ac. Svi su kao neki skripteri, mapperi. Svi su neki owneri nekih servera, svako nesto otvara pa se zatvori za 2 dana. Ova igrica je danas postala toliko krindz da se to opisati ne moze. Ovaj mod dok se koristio i dok se igralo na ovim modovima, vecina ove danasnje djece ni ne zna kakvo je bilo vrijeme na sampu tad, jednostavno receno UZIVANJE. Toga vise nikada nece biti...nazalost
Apsolutno si upravu, nikad vise se nece vratiti ti stari dani Sampa... Ovo danas je sve katastrofa uglv tako je kako je.. Ne mozemo se vratiti nazad, kamo srece da mozemo :)

Citat: iamcoaDe poslato Mart 23, 2024, 20:00:16 POSLE PODNE
Apsolutno si upravu, nikad vise se nece vratiti ti stari dani Sampa... Ovo danas je sve katastrofa uglv tako je kako je.. Ne mozemo se vratiti nazad, kamo srece da mozemo :)

Moze se sa open.mp
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.