Balkan City Roleplay (v4.1) By Dzuna

Započeo Dzuna, Januar 23, 2024, 22:16:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Naziv: Balkan City Roleplay v4.1

Izvorni (Skripter):Farkias(EuroGaming 2012), pre toga Raven's RolePlay

Slike:
Album
Posao Pilot
Posao Kamiondzija
Sistem vadjenja licne karte
Sistem vadjenja pasosa

Skripter: Dzuna

Download: https://www.mediafire.com/file/u3pdkkrzhyw0a7r/Balkan_City_RolePlay_v4.1.rar/file

Scan: https://www.virustotal.com/gui/file/d43f575c2e571c45af70e7546ed8326b5a2626e751efd8ac2e9a017d39fce6ff?nocache=1

Dodatno: Pozdrav svima, posle par godina otkako sam prestao da igram samp, nasao sam ovaj mod na flesci staroj. Stariji igraci se mozda secaju ovog servera, otvoren je 2013e prvi put a zadnji ja mislim 2018e. Vlasnici su bili Smoke, Stefy, Comi i ja, Dzuna. Mi smo bili ekipa sa stare Srbije Rp. Vazno da napomenem da ovaj mod nikad niko nije imao sem mene, ja sam jedini skripter i jedini koji ima pwn fajl ovog moda. Tako da izvol'te :D Sto se tice moda, na njemu sam se naucio da skriptam prvi put, davne 2012e god. To je bio EuroGaming mod od Farkiasa, a pre toga Raven's RolePlay. Izvorni LARP. Prvi moj server sa tim modom se zvao Hard Life RolePlay. Radjen je dosta, s vremena na vreme po potrebi. Vukao sam ga kroz godine tako, kad smo otvarali servere. Zadnje sto sam odradio je poslove kamiondzija i pilot, koji su napredni bili za to vreme, sistem vadjenja pasosa i licne karte, sistem budzeta, poreza i vlade. Ima sistem EVRA, i to smo prvi uradili 2013e ja mislim. Takodje sistem vremenske prognoze, menja se samo na neko vreme, a zimi i sneg ima. Mape su pola moje a pola tudje. Ko zeli, neka pogleda, bilo bi mi zao da ga nikad nisam objavio. Zeleo bih da se zahvalim svima s kojima sam se druzio tokom tih godina, i koji su pomogli u stvaranju ovog moda i servera i cele zajednice, a najvise prvim vlasnicima Smoke, Stefy i Comi. I da se izvinim ako sam nekog uvredio ili povredio. Hvala, Dzuna (Mare).
Poslednja Izmena: Januar 23, 2024, 22:21:03 POSLE PODNE od Dzuna

Eo ovako, sad sam pogledao mod ( samo sam prelistao kod ), vidi se da je mod bas dosta star, po pisanju koda, sto u danasnje vrijeme vecina ovih boljih skriptera ne voli da vidi, ali u to vrijeme taj mod od Farkiasa je bio odlican. Po meni je ovaj mod u svoje vrijeme bio jako dobar, mada sad da se nesto uradi od njega mislim da ima previse posla i da se ne isplati, fino ga jer imati u kolekciji cisto onako, radi zezancije :D Pohvale svima koji su radili na modu i u za to vrijeme mod je imao jako dobrih i unikatnih systema :D Pohvale od mene, fino je vidjeti i neke starije modove da se prisjetimo dana kada je SAMP bio normalna igrica...
••• Nexus Project Community •••
• Founder & Developer •

Kao sto je i Edo rekao mnogi ( skripteri ) ce reci da ne valja, ali svaki GM od @Farkias je odlican pa makar bio iz 2012-te. Odlican mod ko zeli da radi na njemu imace odlican mod. Pozdrav! :)

Da su bar ovakvi modovi bili prije. Sad je sve zasnovano na RPG modovima poneki RP.. Odlican Mod Pohvale  ;D

Star kod ali u to vrijeme vjerovatno nesto sasvim normalnije. A o skripteru samo rijeci hvale.

" Početna tačka svakog uspeha je želja "

Nije loš mod dalo bi se od njega nešto dobro uraditi

Citat: Sokolovic69 poslato Januar 24, 2024, 13:06:23 POSLE PODNE
Da su bar ovakvi modovi bili prije. Sad je sve zasnovano na RPG modovima poneki RP.. Odlican Mod Pohvale  ;D

Citat: Edo. poslato Januar 23, 2024, 22:37:27 POSLE PODNE
Eo ovako, sad sam pogledao mod ( samo sam prelistao kod ), vidi se da je mod bas dosta star, po pisanju koda, sto u danasnje vrijeme vecina ovih boljih skriptera ne voli da vidi, ali u to vrijeme taj mod od Farkiasa je bio odlican. Po meni je ovaj mod u svoje vrijeme bio jako dobar, mada sad da se nesto uradi od njega mislim da ima previse posla i da se ne isplati, fino ga jer imati u kolekciji cisto onako, radi zezancije :D Pohvale svima koji su radili na modu i u za to vrijeme mod je imao jako dobrih i unikatnih systema :D Pohvale od mene, fino je vidjeti i neke starije modove da se prisjetimo dana kada je SAMP bio normalna igrica...
Jeste star kod, jedno 15ak godina minimum. Da da, mod je vise za onu old school zabavu, a ne bas neki hard rp.

Citat: LazzZOne poslato Januar 24, 2024, 02:15:02 PRE PODNE
onakooo
Hvala

Citat: iamcoaDe poslato Januar 24, 2024, 08:07:44 PRE PODNE
Kao sto je i Edo rekao mnogi ( skripteri ) ce reci da ne valja, ali svaki GM od @Farkias je odlican pa makar bio iz 2012-te. Odlican mod ko zeli da radi na njemu imace odlican mod. Pozdrav! :)
Tad je bio jedan od najboljih. Hvala, bas bih voleo da vidim da ga neko drugi radi.

Citat: Sokolovic69 poslato Januar 24, 2024, 13:06:23 POSLE PODNE
Da da. Hvala puno

Citat: surreal poslato Januar 24, 2024, 19:13:24 POSLE PODNE
Star kod ali u to vrijeme vjerovatno nesto sasvim normalnije. A o skripteru samo rijeci hvale.
Hvala puno

Citat: Gospodar poslato Januar 24, 2024, 21:26:51 POSLE PODNE

Hvala

Mod dosta dobar. Upucen sam u rad pa znam o cemu se radi.
OldSql modovi (primeti se odmah po velicini samog rar file) od mene imaju uvek posebno mesto za pohvalu, ako su pisani dobro (sobzirom na vreme i nedostatak ljudi koji znaju vise i zele to podeliti).

Pohvalno 8/10 <3

Sto se tice ostalih kojo gledaju ovo, mod za danasnje standarde zaboravite, osim ako ne planirate dobar recode i da se oznojite kako bi bio na nivou neceg veceg. Svakako sto se mene tice bolji od Ideala/ATH/SM modova.
Poslednja Izmena: Januar 25, 2024, 19:29:24 POSLE PODNE od realnaith

Citat: realnaith poslato Januar 25, 2024, 19:27:56 POSLE PODNE
Mod dosta dobar. Upucen sam u rad pa znam o cemu se radi.
OldSql modovi (primeti se odmah po velicini samog rar file) od mene imaju uvek posebno mesto za pohvalu, ako su pisani dobro (sobzirom na vreme i nedostatak ljudi koji znaju vise i zele to podeliti).

Pohvalno 8/10 <3

Sto se tice ostalih kojo gledaju ovo, mod za danasnje standarde zaboravite, osim ako ne planirate dobar recode i da se oznojite kako bi bio na nivou neceg veceg. Svakako sto se mene tice bolji od Ideala/ATH/SM modova.

Hvala <3

Nisam u toku kakav je kod sada i kakvi se sve modovi prave. Prestao da igram pre par godina. Tad su UP i Las Vegas bili najbolji modovi. I skripteri, Savo (gReeDy.amx), Dimi, Lukenzi, Nestor itd.. Pitam se da li jos igraju, cisto sumnjam.

Citat: Dzuna poslato Januar 25, 2024, 23:51:18 POSLE PODNE
Hvala <3

Nisam u toku kakav je kod sada i kakvi se sve modovi prave. Prestao da igram pre par godina. Tad su UP i Las Vegas bili najbolji modovi. I skripteri, Savo (gReeDy.amx), Dimi, Lukenzi, Nestor itd.. Pitam se da li jos igraju, cisto sumnjam.

Pametni pa batalili, mi ostali klosari ovde da gubimo vreme :D

Mod za to vreme kad je radjeno je bomba ,al sad starij skripteri i bolji bi rekli da nevalja...

Citat: Dukii poslato Januar 26, 2024, 12:48:52 POSLE PODNE
Mod za to vreme kad je radjeno je bomba ,al sad starij skripteri i bolji bi rekli da nevalja...
Hvala:)