MySQL Login/Register pocetna skripta

Započeo cofilinko, Januar 11, 2024, 19:17:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Naziv:My Server

Izvorni (Skripter):Ja

Slike: https://imgur.com/a/DWdPb0t

Skripter:Ja

Download: https://www.mediafire.com/file/xrthngpsdfhpjdp/Cofilinko+Balkan+Samp.rar/file

Scan: https://www.virustotal.com/gui/file/a59a8240f33a98855de61da7a257d9ece42d1b70495dc871d3ef5a316a95d865?nocache=1 

Dodatno: Skripta je najosnovnija, mislio sam da podelim ovo ovde da bih mozda nekome olaksao malo.

!!! VAZNO !!!
Skinuo sam novi server, nove includove ali i 'Virtual Scan' i dalje prijavljuje da postoji virus.
Ja licno imam ovaj i jos par moda u kompjuteru i nikakav problem mi ne predstavljaju.
Poslednja Izmena: Januar 11, 2024, 19:18:16 POSLE PODNE od cofilinko
Aj napuni pun i vozi odavde,
na autoput u najveci krug,
da najbolje razmislim ko mi je drug.

Cuj ovog dodaj textdrawove HAHAHAHAHAHA. nista bruda fali malo preglednosti u kodu ali zanemarit cemo to, 8/10

Citat: Booth poslato Januar 11, 2024, 20:12:00 POSLE PODNE
Cuj ovog dodaj textdrawove HAHAHAHAHAHA. nista bruda fali malo preglednosti u kodu ali zanemarit cemo to, 8/10
Svasta ovde ima da se vidi. Hvala brat.

Nisam gledao kakav je kod, skinut cu mod pa pogledati..
Svidja mi se sto je neko uradio nesto u MySQLu napokon...bez gledanja koda i testiranja evo ti 8/10, i volim sto si dodao i ostalo sto ide uz register
(godine, drzava itd...)
••• Nexus Project Community •••
• Founder & Developer •

Citat: Vincent Casio poslato Januar 11, 2024, 20:21:47 POSLE PODNE
Nisam gledao kakav je kod, skinut cu mod pa pogledati..
Svidja mi se sto je neko uradio nesto u MySQLu napokon...bez gledanja koda i testiranja evo ti 8/10, i volim sto si dodao i ostalo sto ide uz register
(godine, drzava itd...)
Ciljao sam na to da se sad najvise "rade" RP modovi pa rekoh sto da ne.
Hvala lepo :D

Citat: Booth poslato Januar 11, 2024, 20:12:00 POSLE PODNE
ne znam koji problem imaš mod ako nema textdrawova to za mene nije mod dzaba sto je Mysql. PS: Moje mišljenje

Citat: cozmic poslato Januar 21, 2024, 14:14:03 POSLE PODNEdebiloper za nju vajnvod je opasan oh ne

Citat: ᴋᴜᴘʀᴇꜱᴀᴋx poslato Januar 11, 2024, 20:28:09 POSLE PODNE
ne znam koji problem imaš mod ako nema textdrawova to za mene nije mod dzaba sto je Mysql. PS: Moje mišljenje
"Login/Register" POCETNA skripta
Skripta koja ti sluzi da ne "gubis" vreme postavljaju osnove (Email, Godine...) vec samo krenes u dalji rad?

Stvarno mislim da nema potrebe da se vodi nekakva rasprava oko toga. Hvala ti na misljenju.
Poslednja Izmena: Januar 11, 2024, 20:30:06 POSLE PODNE od cofilinko

Posao sam da gledam WaWanu al me zivot naneo ovde, pa hajd da se vratim u element.

Prvo i osnovno, fali dosta toga. y_dialogs/easydialog za pocetak.
Drugo MySQL ne razumem zasto sve drzis definisano u skripti kada sve mozes load iz file, sto je mnogo bolje i brze za dalji rad.
Trece po folderima si ostavio sve zivo, kao i u skripti, nista izbacio nisi a ovo je basic gamemode, pa valjda ga znas ocistiti ?
Cetvrto koja je razlika izmedju ovog i basic sql filterskripte za login/register koja je vidjena 1000x do sada ovde, osim sto si dodao vise stavli za register (sto znam da je za vecinu wow i napredno ovde).

Ako koristite dodatne pakete (ne legacy) onda koristite sve, a ne ovako.
Ako si zeleo legacy gamemode da postavis, ne treba ti nista osim osnovnih includes. Ko bude radio na ovome dalje samo sebe moze da zakopa. Preporucujem da koristite ako vec zelite osnovni gamemode u SQL od Sladeta (ORM je koliko se secam ali brzo se rework) .

Citat: ᴋᴜᴘʀᴇꜱᴀᴋx poslato Januar 11, 2024, 20:28:09 POSLE PODNE

@destroyed_user sta kazes na ovaj visokointeligentni komentar i isto takvo misljenje xD
••• Nexus Project Community •••
• Founder & Developer •

Citat: destroyed_user poslato Januar 11, 2024, 21:15:58 POSLE PODNE
Posao sam da gledam WaWanu al me zivot naneo ovde, pa hajd da se vratim u element.

Drugo MySQL ne razumem zasto sve drzis definisano u skripti kada sve mozes load iz file, sto je mnogo bolje i brze za dalji rad.
Trece po folderima si ostavio sve zivo, kao i u skripti, nista izbacio nisi a ovo je basic gamemode, pa valjda ga znas ocistiti ?
Cetvrto koja je razlika izmedju ovog i basic sql filterskripte za login/register koja je vidjena 1000x do sada ovde, osim sto si dodao vise stavli za register (sto znam da je za vecinu wow i napredno ovde).

Ako si zeleo legacy gamemode da postavis, ne treba ti nista osim osnovnih includes. Ko bude radio na ovome dalje samo sebe moze da zakopa. Preporucujem da koristite ako vec zelite osnovni gamemode u SQL od Sladeta (ORM je koliko se secam ali brzo se rework) .
Hvala lepo na savetu.

Citat: destroyed_user poslato Januar 11, 2024, 21:15:58 POSLE PODNE

Iskreno falio si mi ti i tvoji visokointaligentni odgovori :D (bez sprdnje :D )

Citat: Booth poslato Januar 11, 2024, 22:29:31 POSLE PODNE
Iskreno falio si mi ti i tvoji visokointaligentni odgovori :D (bez sprdnje :D )

Hajd ti na sendvic srednjeinteligentni :D

Moglo je ovo bolje dosta, Nejtan ti je dao smernice