POMOC OKO "myspl.pwn"

Započeo dukabebo, Novembar 16, 2023, 21:49:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

C:\Users\dusan\Desktop\Meanwhile\gamemodes\MW.pwn(67) : fatal error 100: cannot read from file: "mysql.pwn"

Compilation aborted.

Pawn compiler 3.10.8              Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

Taj problem sam imao i ja meni je Nodi bio pomogo  8)

Izgleda da postoji problem s kompilacijom u tvojem kodu na liniji 67 datoteke "MW.pwn". Fatalna greška ukazuje da se ne može pročitati datoteka "mysql.pwn". Provjeri je li datoteka "mysql.pwn" prisutna u istom direktoriju kao i "MW.pwn". Također, osiguraj da je naziv datoteke ispravno napisan, uključujući i velika/mala slova. :D

Citat: dukabebo poslato Novembar 17, 2023, 10:23:21 PRE PODNE
Sve je tu, ali taj error jebee
Poslacu ti ja taj fiks ako oces ja imam taj fiksani deo a na tebi je ostalo. Javi se na disc ako oces  :-X
Poslednja Izmena: Novembar 17, 2023, 12:22:06 POSLE PODNE od Gospodar

Ova greška ukazuje na to da kompajler ne može pronaći datoteku "mysql.pwn" koja je potrebna za kompajlovanje tvoje gamemode skripte. Ako si siguran da bi ta datoteka trebala biti dostupna, proveri sledeće stvari:

1. **Proveri putanju do datoteke:** Da li je datoteka "mysql.pwn" zaista smeštena na putanji koju tvoja skripta navodi? Ako nije, mora ćeš premestiti datoteku na ispravno mesto ili ažurirati putanju u skripti.

2. **Proveri pravopis:** Pazite na velika i mala slova u nazivu datoteke i putanji. Pawn compiler na Windows operativnom sustavu razlikuje velika i mala slova u putanjama.

Ako i dalje imaš problema, možda ćeš morati ponovo preuzeti datoteku "mysql.pwn" s izvornog izvora gamemode skripte ili proveriti dokumentaciju ili upute koje su uz skriptu dostavljene. Ako koristiš MySQL plugin, takođe budi siguran da imaš ispravnu verziju plugin-a i da je pravilno instalirana.

Yoker

SAMP 2006-2022

Citat: njoBe_ poslato Februar 10, 2023, 23:11:11 POSLE PODNE
koga boli k za tdove.. pokazi nesto sto server posjeduje od sistema ili generalno funkcionalnost njegovu. ocekujemo update.. gl