Pomoc oko moda (Host-Prebacivanje)

Započeo Gospodar, Novembar 14, 2023, 18:18:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Resen je onaj problem s mysql sto nije ni na kucnom hteo da radi "Hvala nodiju za to" E sada dolazimo do drugog problema kada ga ubacim preko filezila sve prebaci sem jednog fajla i to glavnog "mysql.pwn" Da li je do hosta e-gear Mada vec smo ubacivali Mysql mod Balkan Premium / Balkanium i radilo je bez problema al sada dolazi ovaj problem. Da li da se javljam ovima iz hosta ili kome sta ne znam iskreno ili ima neki limit koji sam postigao u prebacivanju  :o
Slika:
Deo skripte:  Imas sve gore
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):  /
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): /
Poslednja Izmena: Novembar 14, 2023, 18:21:55 POSLE PODNE od Gospodar

Citat: michaelstar poslato Novembar 14, 2023, 19:27:33 POSLE PODNE
ne mogu na osnovu imena fajla da znam source
Kratko da ti objasnim kad prebacujem ceo mod MW - na host preko filezila itd sve mi se prebaci sem jednog glavnog foldera a to je mysql.pwn koji sluzi znas i sam cemu ne moram ti objasnjavam nadam se Dok se ostatak prebaci mw.pwn/amx i tako dalje ti folder al kada treba taj mysql.pwn da se prebaci da se moze reg cuva acc itd nece izbaci kao FAILED Transfer sto pise i na slici
Dok na kucnom localhostu sve zivo radi

Uspeo sam nekako to da resim
> [20:42:28] Neuspesna konekcija [email protected] -> bpnacija < novi problem :D :D
Kada me krene da me jebe i to onda me stv jebe sve zivo i redom  :D :D :D

Ako se samo jedan fajl, posebno važan kao "mysql.pwn", ne prenosi ispravno prilikom prebacivanja gamemode skripte, to može biti uzrokovano različitim faktorima. Evo nekoliko stvari koje bi trebao proveriti:

Veličina fajla: Proveri veličinu "mysql.pwn" fajla kako bi video da li premašuje neki ograničeni limit koji host može podržavati. Ako je to slučaj, možda ćes morati kontaktirati podršku hosta i pitati ih o limitima za prenos fajlova.

Tip prenosa: Pokušaj koristiti različite načine prenosa, poput FTP-a ili direktnog prenosa putem web interfejsa hosta, kako bi video da li se problem ponavlja. Ponekad različiti načini prenosa mogu imati različite rezultate.

Podrška hosta: Ako je moguće, kontaktiraj podršku hosta i objasni im problem koji imas. Oni bi trebali imati bolji uvid u specifičnosti njihove platforme i mogli bi pomoći rešavanju problema.

Pregledaj logove: Proveri logove hosta ili bilo kakve poruke o greškama koji bi mogli pružiti dodatne informacije o tome zašto se "mysql.pwn" fajl nije preneo ispravno.

Ako i dalje imas problem,definitivno bi trebao da kontaktiras hosting podrsku.Lep Pozdrav :)
Yoker

SAMP 2006-2022

Citat: njoBe_ poslato Februar 10, 2023, 23:11:11 POSLE PODNE
koga boli k za tdove.. pokazi nesto sto server posjeduje od sistema ili generalno funkcionalnost njegovu. ocekujemo update.. gl

Citat: Fake_Yoker poslato Novembar 14, 2023, 20:47:51 POSLE PODNE
Ako se samo jedan fajl, posebno važan kao "mysql.pwn", ne prenosi ispravno prilikom prebacivanja gamemode skripte, to može biti uzrokovano različitim faktorima. Evo nekoliko stvari koje bi trebao proveriti:

Veličina fajla: Proveri veličinu "mysql.pwn" fajla kako bi video da li premašuje neki ograničeni limit koji host može podržavati. Ako je to slučaj, možda ćes morati kontaktirati podršku hosta i pitati ih o limitima za prenos fajlova.

Tip prenosa: Pokušaj koristiti različite načine prenosa, poput FTP-a ili direktnog prenosa putem web interfejsa hosta, kako bi video da li se problem ponavlja. Ponekad različiti načini prenosa mogu imati različite rezultate.

Podrška hosta: Ako je moguće, kontaktiraj podršku hosta i objasni im problem koji imas. Oni bi trebali imati bolji uvid u specifičnosti njihove platforme i mogli bi pomoći rešavanju problema.

Pregledaj logove: Proveri logove hosta ili bilo kakve poruke o greškama koji bi mogli pružiti dodatne informacije o tome zašto se "mysql.pwn" fajl nije preneo ispravno.

Ako i dalje imas problem,definitivno bi trebao da kontaktiras hosting podrsku.Lep Pozdrav :)
To sam uspeo da resim nekako al sada nece baza da se poveze eto ti iznad gore :D

Citat: Gospodar poslato Novembar 14, 2023, 20:46:08 POSLE PODNE
Uspeo sam nekako to da resim
> [20:42:28] Neuspesna konekcija [email protected] -> bpnacija < novi problem :D :D
Kada me krene da me jebe i to onda me stv jebe sve zivo i redom  :D :D :D

Proveri tačnost korisničkog imena (eUser24701) i šifre za MySQL bazu podataka. Uveri se da su pravilno navedeni u  kodu ili konfiguracionim fajlovima.

Dozvole korisnika: Proveri da li korisnik ima dozvole za pristup bazi podataka "bpnacija". Korisnik treba imati odgovarajuće privilegije za izvršavanje operacija koje su potrebne za taj gamemode.

Host adresa: Uveri se da je "sql3.e-gear.net" ispravna adresa servera za tvoju MySQL bazu podataka. Takođe, proveri da li postoji mogućnost pristupa MySQL serveru iz tvoga hosting okruženja.

Firewall i blokade: Proveri da li su firewall-ovi na serveru konfigurisani tako da dozvoljavaju pristup MySQL serveru na odgovarajućem portu. Takođe, proveri da nema blokada sa strane hosting provajdera.

Testiranje konekcije: Pokušaje koristiti neki MySQL klijent (npr. MySQL Workbench) kako bi direktno testirao konekciju sa zadatim korisničkim podacima. To može pomoći u utvrđivanju da li je problem sa konekcijom ili sa samim kodom u gamemode-u.
Poslednja Izmena: Novembar 14, 2023, 20:53:01 POSLE PODNE od Fake_Yoker
Yoker

SAMP 2006-2022

Citat: njoBe_ poslato Februar 10, 2023, 23:11:11 POSLE PODNE
koga boli k za tdove.. pokazi nesto sto server posjeduje od sistema ili generalno funkcionalnost njegovu. ocekujemo update.. gl