Balkania Community

Započeo Edo., Oktobar 15, 2023, 23:38:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Naziv: Balkania

Izvorni (Skripter): od 0

Slike: https://imgur.com/a/vWUAM3h

Skripter: Edo

Download: https://www.mediafire.com/file/b3onmi1r1b71h5x/Balkania+x1.0.zip/file

Scan: https://www.virustotal.com/gui/file/0cd41ccaa17abb084c46d16c45945cf5f83f099e6a0aedd59170b66cb382ccdd?nocache=1

Dodatno: Ovaj mod sam nasao na svom mediafire profilu. Iskreno ne sjecam se ni kad sam ga radio niti sta. Znam da su uradjene neke osnove i tako. Moze posluziti pocetnicima nadam se. Credis: Boky :D I eto uzivajte mi. I nema virusa to je zbog .exe fajlova
••• Nexus Project Community •••
• Founder & Developer •

Citat: Detth poslato Oktobar 16, 2023, 00:37:44 PRE PODNE
YSI 1.0...

A bratko, radjeno je davno ni ja se ne sjecam kad
• Founder & Developer •

Ima tu jos za raditi, ali dobro je brat!

Citat: iamcoaDe poslato Oktobar 16, 2023, 07:11:34 PRE PODNE

Ma ima se za raditi bruka, objavio sam cisto jer sam ga nasao medju fajlovima : D
Hvala brate
• Founder & Developer •

• Founder & Developer •

mynteres ako se ne varam, samo ime promijenjeno..

Citat: Booth poslato Oktobar 16, 2023, 13:50:08 POSLE PODNE
mynteres ako se ne varam, samo ime promijenjeno..

Myteres je samo reg/log, a ostalo sam ja radio :D Npisao sam da cu osnovne stvari uradjene
• Founder & Developer •

Citat: Edo. poslato Oktobar 16, 2023, 01:05:41 PRE PODNE
A bratko, radjeno je davno ni ja se ne sjecam kad
To nista ne opravdava u danasnje vreme mod sa ovakvim librarys i psianjem koda nije za kurac samo vreme trosis.

Citat: iamcoaDe poslato Oktobar 16, 2023, 07:11:34 PRE PODNE
Citat: ivan_script poslato Oktobar 16, 2023, 09:31:56 PRE PODNE
dobro je
Sta je to dobro? Vi komentrariste samo da prikupite sto veci broj postova a nemate relatvinog znanja prema pawn langu ni 5%.

Citat: Detth poslato Oktobar 16, 2023, 19:27:27 POSLE PODNE
To nista ne opravdava u danasnje vreme mod sa ovakvim librarys i psianjem koda nije za kurac samo vreme trosis.
Sta je to dobro? Vi komentrariste samo da prikupite sto veci broj postova a nemate relatvinog znanja prema pawn langu ni 5%.

ma vi s tim kodom mi idete na k svi. Druze radi kako ti radis ja cu kako ja radim i cao.
• Founder & Developer •

Citat: Edo. poslato Oktobar 16, 2023, 19:37:18 POSLE PODNE
ma vi s tim kodom mi idete na k svi. Druze radi kako ti radis ja cu kako ja radim i cao.
Pazi imas nesto sto je novije i besplatno je, isto tako imas nesto opet besplatno ali staro i ti meni reci sta bi pre odabrao?

Citat: Detth poslato Oktobar 16, 2023, 22:59:45 POSLE PODNE
Pazi imas nesto sto je novije i besplatno je, isto tako imas nesto opet besplatno ali staro i ti meni reci sta bi pre odabrao?

@Detth Ma razumijem te, treba prelaziti na nove stvari, ni ja ne pisem sad kod kao sto je pisan na ovom modu. Ali opet svako ima neki taj "svoj" nacin koji prati sto se tice samog pisanja koda.
• Founder & Developer •

Citat: Detth poslato Oktobar 16, 2023, 00:37:44 PRE PODNE
YSI 1.0...

Objasni mi sta je YSI paket i koju namenu ima? Havana Project skripteru..............
Yoker

SAMP 2006-2022

Citat: njoBe_ poslato Februar 10, 2023, 23:11:11 POSLE PODNE
koga boli k za tdove.. pokazi nesto sto server posjeduje od sistema ili generalno funkcionalnost njegovu. ocekujemo update.. gl

Citat: Fake_Yoker poslato Novembar 10, 2023, 21:18:39 POSLE PODNE

Objasni mi sta je YSI paket i koju namenu ima? Havana Project skripteru..............

Cutimo Paradox?
Yoker

SAMP 2006-2022

Citat: njoBe_ poslato Februar 10, 2023, 23:11:11 POSLE PODNE
koga boli k za tdove.. pokazi nesto sto server posjeduje od sistema ili generalno funkcionalnost njegovu. ocekujemo update.. gl