Balkania - Online Gaming Community

Započeo Edo., Septembar 19, 2023, 02:36:00 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Balkania Community
Pozdrav ekipici sa Balkan Sampa.
Poslije mnogo vremena, odlucio sam da se vratim skriptanju i sampu...
Znam da to mozda nije najbolja odluka u 2023-ćoj godini al eto, nema veze haha.
Poceo sam raditi mod od 0 i kao clan Balkan SAMPA od 2016te godine,
mislim da mogu da uradim nesto jako dobro i unikatno na balkanu.
Odlucio sam da otvorim server koji ce biti veoma zanimljiv za igranje,
bar se tako nadam, jer sam u glavi zamislio bas zanimljive sisteme.
Sve informacije mozete dobiti na nasoj FB stranici Balkania - Online Gaming Community.
Jedva cekam da vam pokazem sisteme kada ih uradim.
Slike cu dodati dodatno, sada nema dosta toga da se slika...
Ukoliko neko zeli da se prikljuci u projekat, neki skripter, mapper, neka mi se javi ovdje u privatne poruke.
Uzivajte mi i ocekujte jos slika. Uskoro zavrsavam sistem illegalnih poslova, pa cu vam to objaviti ovdje.
#Balkania4Life

Evo jedan mali dio systema "Register/Login" koji ce se nalaziti na nasem serveru. Inace prije ove cutscene imati cete kao da popunite kartu za avion, kojom cete kao da putujete, to ce vam biti kao register na server. Poslije toga birate klasu letenja. Sto se toga tice Klase su pocetni stats na serveru i spawn. Naprimjer: Prva klasa: 100.000$ i odaberete koji cete spawn da li LS, LV ili SF i let vam traje, tj. ova cut scena traje 30 sekundi. A ako izaberete Drugu klasu: Dobijate 200.000$ i birate spawn LS, LV ili SF ali let, tj. cut scena ce da traje 90 sekundi. Pocetni stats sam dao primjer samo, jos nisam odlucio da li da bude pravi RP ili RPG, vidjeti cemo to cu dati na glasanje. Eto uzivajte i uskoro jos sistema
••• Nexus Project Community •••
• Founder & Developer •

A i ti si naso koje ces ime staviti za server koji je vec postojao sa svojom tradicijom.
skazy42O

Reborn - Developer & Owner
- www.reborn-ogc.com

• Founder & Developer •

Citat: skazy42O poslato Septembar 19, 2023, 10:31:17 PRE PODNE
A i ti si naso koje ces ime staviti za server koji je vec postojao sa svojom tradicijom.

"Postojao" - proslo vrijeme. Vise ne postoji i tako da...sad ce imati novu tradiciju a stara ce ostati u sjecanju ko je igrao na serveru. Hvala na komentaru, pozz.
• Founder & Developer •