Ultra Gaming - MOST WANTED EDIT

Započeo iamcoaDe, Septembar 11, 2023, 09:00:57 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Još se pravite skripteri s IG izvornim bruh :-[

Citat: Sablje poslato Septembar 27, 2023, 20:33:59 POSLE PODNE
Još se pravite skripteri s IG izvornim bruh :-[
Samo ne znam ko se pravi? ;)
Citat: Ryder :) poslato Septembar 27, 2023, 19:23:41 POSLE PODNE
bar daj mape :D
Mape sam izbacio iz postovanja prema par ljudima, necu da budem pokvaren.  :)

Ne mogu da razumijem tebe kao osobu i ove ljude koji govore da je ovo dobar edit.Samim tim govoris da je IG kao IG sranje tesko itd kao i za druge modove.A citavo vrijeme radis sa tim modovima.Jos kad kazes nagomila ti se prostor od 1 moda hah, meni opcenito lici na ubacio sam textdrawove, promjenio cmd:makeadmin u cmd:dajadmina i ti si uradio mod al kao ne koristis ga vise a u sustini hoces da cujes komentare.Koliko god ovo hejt zvucalo nemam nista protiv tebe ali ajmo malo realnosti..

Citat: offset poslato Septembar 11, 2023, 13:45:12 POSLE PODNE
Inace gamemodovi zauzimaju oko 25 gigabajta..
Ako ti i zauzima memoriju, obrises ga sa racunara i objavis sebi na drive/mediafire, a ne na balkansamp, jer tim postupkom zelis samo da se dokazes...

Objašnjeno.

A što se tiče moda, sto i mape ne objavi da ti i one ne zauzimaju prostor hahaha, šala mala.

Mada ne znam ja sam na ovaj server usao nekad poznajem ovaj posao istrazivaca na mjesecu ili tako nesto se zvalo, i ovu mapu NASA, odakle si to uzeo jer ne sjecam se da se server zvao Ultra Gaming.
2k18 - Underworld Developer
2k22 - RedRose Developer / Mapper

Citat: sparrowww.aMx poslato Septembar 29, 2023, 14:13:43 POSLE PODNE
Objašnjeno.

A što se tiče moda, sto i mape ne objavi da ti i one ne zauzimaju prostor hahaha, šala mala.

Mada ne znam ja sam na ovaj server usao nekad poznajem ovaj posao istrazivaca na mjesecu ili tako nesto se zvalo, i ovu mapu NASA, odakle si to uzeo jer ne sjecam se da se server zvao Ultra Gaming.

Server se zvao San Crime i on je bio sa tim mapama medjutim moderator mi je obrisao post ..
SA:MP /q 2018-2024

Citat: iamcoaDe poslato Septembar 28, 2023, 04:40:55 PRE PODNE
Samo ne znam ko se pravi? ;)Mape sam izbacio iz postovanja prema par ljudima, necu da budem pokvaren.  :)

Nisi siguran :-X