[ ORG ] Yakuza Organization

Započeo sparrowww.aMx, Septembar 03, 2023, 15:40:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Izradio: Sparrow

Vreme izrade:2 sata

Opis vase mape (detaljnije):Sve se vidi na slici

Slike/Video https://ibb.co/album/k2c1qj

Kodovi:

Scan Link:
Poslednja Izmena: Septembar 03, 2023, 15:44:26 POSLE PODNE od sparrowww.aMx
2k18 - Underworld Developer
2k22 - RedRose Developer / Mapper

Jako jako dobra mapa bas mi se svidja zanemari ove ljubomorne duse mozeju da t ipuse  :P :P

Citat: KURCIMOSEMALO poslato Septembar 03, 2023, 21:48:32 POSLE PODNE
Jako jako dobra mapa bas mi se svidja zanemari ove ljubomorne duse mozeju da t ipuse  :P :P
Hvala batoo, oni nikad nece biti gas hahah

Citat: sparrowww.aMx poslato Septembar 06, 2023, 15:55:30 POSLE PODNE
ti u ustima
Nauci da primiš kritiku... Ima toliko lokacija za sve potrebne organizacije da su mape za iste(ako nisu privatne) uopšte nisu potrebne.
Aj napuni pun i vozi odavde,
na autoput u najveci krug,
da najbolje razmislim ko mi je drug.

Citat: cofilinko poslato Septembar 06, 2023, 18:41:12 POSLE PODNE
Nauci da primiš kritiku... Ima toliko lokacija za sve potrebne organizacije da su mape za iste(ako nisu privatne) uopšte nisu potrebne.
Čekaj malo, jel ti znaš razlike izmedju kritike i vrijedanja ?

Za tebe je kritika ako ti neko kaze da si tesko sranje, glupan, idiot i tako dalje.

Ako mu se ne svidja mapa, ne mora ni komentarisat, a ako mora komentarisat zasto na taj seljački nacin i frajerski, kazes fino argumentovano, okej ovako mapa nije lijepa, fali koj to i to, popravi ovo i ovo, a ne da mi dodje pa slusaj kurac od mape, aaa bla bla, i ja kao trebam reci pa hvala ti <3

A baš ovo sto ti kazes za mape org, zasto se mi na Balkanu drzimo samo jedne šeme, neko je 2012-2013 izmislio imena 8 organizacija i danas nakon 10 godina mi koristimo ista imena, iste lokacije za sve organizaciije, pored toliko mogucnosti da uredimo sve moguce, mi se drzimo i dalje MS13, Vagosi, i tako tih organizacija, zasto ne prihvatimo nesto novo, nova mjesta, nova imena, nove skinove novo sve, nije ni cudno da nema igraca kad je svima dosadilo isto :)

Budi mi pozdravljen Lepiii  8)

Citat: sparrowww.aMx poslato Septembar 09, 2023, 10:36:39 PRE PODNE
Čekaj malo, jel ti znaš razlike izmedju kritike i vrijedanja ?

Za tebe je kritika ako ti neko kaze da si tesko sranje, glupan, idiot i tako dalje.

Ako mu se ne svidja mapa, ne mora ni komentarisat, a ako mora komentarisat zasto na taj seljački nacin i frajerski, kazes fino argumentovano, okej ovako mapa nije lijepa, fali koj to i to, popravi ovo i ovo, a ne da mi dodje pa slusaj kurac od mape, aaa bla bla, i ja kao trebam reci pa hvala ti <3

A baš ovo sto ti kazes za mape org, zasto se mi na Balkanu drzimo samo jedne šeme, neko je 2012-2013 izmislio imena 8 organizacija i danas nakon 10 godina mi koristimo ista imena, iste lokacije za sve organizaciije, pored toliko mogucnosti da uredimo sve moguce, mi se drzimo i dalje MS13, Vagosi, i tako tih organizacija, zasto ne prihvatimo nesto novo, nova mjesta, nova imena, nove skinove novo sve, nije ni cudno da nema igraca kad je svima dosadilo isto :)

Budi mi pozdravljen Lepiii  8)
Razumem da ti to "sranje" shvataš kao uvredu ali ovo ti je Balkan..
U sampu imas 310-320 skinova od kojih ti je mozda najviše 20 adekvatno za organizacije. A ta "izmišljena" imena organizacija su zapravo imena bandi i mafija stvarnog života. Tako da sto se mene tiče i dalje ću ostati na tim istim mestima, imenima i slično. Ko žudi za nečim novim sto se skinova, lokacija i imena skinova. RageMP i FiveM postoje pa slobodno neka izvole
Aj napuni pun i vozi odavde,
na autoput u najveci krug,
da najbolje razmislim ko mi je drug.