Balkan Thug Life v2.6.0

Započeo Xoomer, Avgust 23, 2023, 13:19:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: index poslato Septembar 07, 2023, 20:39:34 POSLE PODNE
Eh Ray nemoj sada tako, koliko se ja sećam tebi su odgovarali ti isti "sistemi" iz drugih modova, kao i te "pokradene mape", u to vreme nisi tako govorio, a što se tiče samih noviteta na serveru 70% istih sam ja odradio za 0€. A koliko me pamćenje služi dok sam radio na gamemodu nisi ovako pričao o meni  ;)
Jel treba da te hvalim kad me zajebes? Prodas mod nekoliko puta kao da je tvoj? Dugujes pare i ne vratis i ja treba da te hvalim?
Ja nisam ni gledao odakle su i sistemi i mape jer je kod tebe konstatno bio mod i ja nisam skriptao u to vreme, kad sam usao u mod kasnije kad si me zajebo video sam da je sve samo uzimano sa raznih izvora.
I da sam na tvom mestu nekog zajebo kao ti mene a pomagao sam ti uvek na razne nacine sakrio bih se u misiju rupu i sigurno ovo ne bi komentarisao od sramote a ti imas obraza da jos kazes kako ja pricam nesto lose za tebe a i sam znas sta si uradio i dal je to ljudski.

Citat: RaYmond Palmer poslato Septembar 08, 2023, 09:21:09 PRE PODNE
Jel treba da te hvalim kad me zajebes? Prodas mod nekoliko puta kao da je tvoj? Dugujes pare i ne vratis i ja treba da te hvalim?
Ja nisam ni gledao odakle su i sistemi i mape jer je kod tebe konstatno bio mod i ja nisam skriptao u to vreme, kad sam usao u mod kasnije kad si me zajebo video sam da je sve samo uzimano sa raznih izvora.
I da sam na tvom mestu nekog zajebo kao ti mene a pomagao sam ti uvek na razne nacine sakrio bih se u misiju rupu i sigurno ovo ne bi komentarisao od sramote a ti imas obraza da jos kazes kako ja pricam nesto lose za tebe a i sam znas sta si uradio i dal je to ljudski.

Nisam znao da je Jevta takav.Ja prosto ne verujem....
Yoker

SAMP 2006-2022

Citat: njoBe_ poslato Februar 10, 2023, 23:11:11 POSLE PODNE
koga boli k za tdove.. pokazi nesto sto server posjeduje od sistema ili generalno funkcionalnost njegovu. ocekujemo update.. gl

Citat: Seby Script poslato Novembar 04, 2023, 19:13:33 POSLE PODNE
se treba spojit mysql
:D :D :D Pa ako ima MySQL u sebi logicno da treba kakvo ti je ovo pitanje ?? Ako nema MySQL onda ne moras

Citat: Detth poslato Avgust 24, 2023, 16:31:59 POSLE PODNE
"Owner of Eltano Gaming - Online Gaming Community"
''Овнер оф Лос Сантос Сиде''  :'(

Citat: Gospodar poslato Novembar 04, 2023, 19:42:20 POSLE PODNE
:D :D :D Pa ako ima MySQL u sebi logicno da treba kakvo ti je ovo pitanje ?? Ako nema MySQL onda ne moras

Hahahhaah :D
"Na slikama iz prošlosti naše pored mene nasmijana ti si
"Stare slike a pitanje isto. da li si me voljela ili nisi"

UPOZORENJE!
Nemojte da skidate ovaj mod jer ima trojana u sebi

Citat: ivan_script poslato Decembar 09, 2023, 20:48:28 POSLE PODNE
UPOZORENJE!
Nemojte da skidate ovaj mod jer ima trojana u sebi

Nema to mozda samo izbacuje zbog nekih fajlova,verujte nije Soomer takav.
Yoker

SAMP 2006-2022

Citat: njoBe_ poslato Februar 10, 2023, 23:11:11 POSLE PODNE
koga boli k za tdove.. pokazi nesto sto server posjeduje od sistema ili generalno funkcionalnost njegovu. ocekujemo update.. gl

Citat: Xoomer poslato Avgust 23, 2023, 13:19:56 POSLE PODNE
Naziv: Balkan Thug Life RolePlay

Izvorni (Skripter): Dimi

Slike:https://www.facebook.com/btlrpcommunity

Skripter: Ra Ymond, Lazar Jevtic

Download:https://www.mediafire.com/file/4zp9mwy38u05ydn/v2.6.0-BTL.rar/file

Scan: https://www.virustotal.com/gui/url/9e211b090b6d016c3f78655a08e8c7d68eccaa4cb7c1f6bf64d165563eb8c482/detection

Dodatno:Mod nije za pocetnike, treba da se srede neke stvarcice i bice top, da ne bude sve na izvolte  ;)
dobhar

Thug life je uvek bio edit i sranje nikad nece biti neki jaci "EDIT"