Adminchat

Započeo Trotinetaa_, Avgust 20, 2023, 18:08:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Wizzard1 poslato Avgust 21, 2023, 15:54:16 POSLE PODNE
jeste trebao bi i tebe da updatem. jer si ocigledno zastarela verzija

Update sve include/plugins, compiler, predji na VSC i koristi korisne extenzije...
Onda update skriptu jer ne mozes samo sve to ubacit i da radi, zatim optimizuj sve stringove (mozes manuelno ili automatizacijom), onda prebaciti sve sto je potrebno da bude static, const, new, zatim upotrilebiti streamer i optimizovati mape, potom svo smece od code pobrisati i recode da ima smisla i samim tim spustis gamemode od 80k linija za jedno 20/30% manje, pa malo se zaigras sa nepotrebnim includes - koristis ono sto ti treba i korisno ti je, predjes na ydialogs ili easydialog, etc...

Huh umorih se pisajuci...

Citat: realnaith poslato Avgust 21, 2023, 18:18:26 POSLE PODNE
Znam, dosadno mi danas :)
ja mislim da ste vi ovde jedene budale opet se pravis pametan i nepotrebno komentarises
CitatTo tako treba, nista se ne brini

Citat: Wizzard1 poslato Avgust 21, 2023, 18:20:54 POSLE PODNE
ja mislim da ste vi ovde jedene budale opet se pravis pametan i nepotrebno komentarises

Brate kad naucite da postujete pravila foruma, formulare onda odgovor.

Osim toga nisam rekao nista pogresno, kada samo ubacis, mislis da ce raditi, ne procitas sta kaze error (ne znas engleski) al i da skontas sta kaze error, opet ne znas da resis jer jebiga ne znas osnove.

Da uzmem i napisem "nauci osnove" bilo bi da samo serem iako je to najbolja pomoc koju moze dobiti.

Citat: realnaith poslato Avgust 21, 2023, 18:37:16 POSLE PODNE

Osim toga nisam rekao nista pogresno, kada samo ubacis, mislis da ce raditi, ne procitas sta kaze error (ne znas engleski) al i da skontas sta kaze error, opet ne znas da resis jer jebiga ne znas osnove.

Da uzmem i napisem "nauci osnove" bilo bi da samo serem iako je to najbolja pomoc koju moze dobiti.
Slazem se.

Citat: realnaith poslato Avgust 21, 2023, 18:37:16 POSLE PODNE

Ae ne seri  :-[

Ako nisi resio javi mi se na discordu  .radovic.
[pawn]Pozdrav[/pawn]
Sancy!