SAMP Pocetak

Započeo Gospodar, Avgust 12, 2023, 00:07:41 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Poz svima, hteo sam da pokrenem ovu temu da cujem vasa misljenje o trenutno situaciji na sampu u 2023 i od pre 10-12godina kada su postojali mnogo manji server samo neki od koji su bili jaki Balkan Express i jos neki ne mogu se setim tacno sada. Takodje hteo sam da postavim par pitanja.

1. Koje godine ste poceli da igrate SAMP? i na kom serveru je to bilo.
2. Kako ste culi za SAMP?
3. Da li mislite da ce ikada se vratiti to staro vreme kao sto bilo 2011-12
4. Da li ste culi za Samp server Balkan Express (https://www.youtube.com/results?search_query=balkan+express+samp) i BloodMoney (https://www.youtube.com/results?search_query=bloodmoney+samp)
5. Da li ste igrali na nekom od ta dva servera navedena gore
6. Takodje sta mislite da li bi mogao iko napraviti skriptu kao sto je bila na BM ?

Zamolicu vas samo bez vredjanja i ponizavanje drugih korisnika gore.

Citat: choppa100 poslato Avgust 12, 2023, 00:33:11 PRE PODNE
U redu, neću te vređati.
Decko ti si debil eto da ti ja kazem, namerno sam pokrenuo ovu temu posto svi kazu da su veliki SAMPERI pa da vidimo od kada to veliki samperi igraju  ;D >:(

1. 2k11/12 (BExpress)
2. Igrali u igraonici
3. Nece jer nisu iste generacije.
4. Zar je to bitno pitanje ?
5. Kako je to relevantno za bilo sta ?
6. Sve je moguce napraviti, sto se mene tice dokle god me plate kako treba, napravit cu sto se trazi. Pitas u 2k23 dal je moguce napraviti nesto sto je postojalo 2k12/13 ? Mislim da ne trebam nista vise reci...

Citat: realnaith poslato Avgust 12, 2023, 10:22:18 PRE PODNE
1. 2k11/12 (BExpress)
2. Igrali u igraonici
3. Nece jer nisu iste generacije.
4. Zar je to bitno pitanje ?
5. Kako je to relevantno za bilo sta ?
6. Sve je moguce napraviti, sto se mene tice dokle god me plate kako treba, napravit cu sto se trazi. Pitas u 2k23 dal je moguce napraviti nesto sto je postojalo 2k12/13 ? Mislim da ne trebam nista vise reci...
4. Da ti odg, pa pitao sam ovako zato sto mnogi 
"SAMPERI danasnji kada kazu ja kada sam krenuo da igram samp ti nisi igrao a kada cujem da krenu u 2015-16" Samo se nasmejem im na to
5. Pa pitao sam ovako samo da vidim da li su uopste iko cuo za ta 2 servera.
6. Naravno da je sve moguce napraviti u 2023 ali koliko je to napraviti da ne baguje da ne laguje itd razumes

Citat: Gospodar poslato Avgust 12, 2023, 10:24:48 PRE PODNE
6. Naravno da je sve moguce napraviti u 2023 ali koliko je to napraviti da ne baguje da ne laguje itd razumes

Pls se urazumi, postavljas glupa pitanja...

4. Da ti odg, pa pitao sam ovako zato sto mnogi 
"SAMPERI danasnji kada kazu ja kada sam krenuo da igram samp ti nisi igrao a kada cujem da krenu u 2015-16" Samo se nasmejem im na to
I sad zamisli kako je nekome ko je igrao jos na 0.2.2 i 0.2x u 2008moj...

Citat: Sniffie White poslato Avgust 12, 2023, 12:48:37 POSLE PODNE
I sad zamisli kako je nekome ko je igrao jos na 0.2.2 i 0.2x u 2008moj...
Mogu samo zamislim posto ja prvi put sam zaigrao samp 2011 bas na BExpress mogu zamislim kako je tada bilo to

Citat: Gospodar poslato Avgust 12, 2023, 10:17:33 PRE PODNE
Decko ti si debil eto da ti ja kazem, namerno sam pokrenuo ovu temu posto svi kazu da su veliki SAMPERI pa da vidimo od kada to veliki samperi igraju  ;D >:(
CitatDecko ti si debil eto da ti ja kazem
Zbog?

Samo se nasmejem im na to
Na šta se ti nasmeješ? 2011 si počeo igrati i sad si ti velika figura San Andreas Multiplayera jer misliš da je to puno..