Pomoc u vezi RemoveBuildingForPlayer

Započeo Markoo00, Avgust 07, 2023, 20:03:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning):Znaci kad ubacim RemoveBuildingForPlayer i kompajlujem e kod mene je problem jer neki RemoveBuildingForPlayer parave problem a neki ne i sad kad ubacim ovaj koji pravi problem znaci ucita mi login ali neda da pisem lozinku niti nista bukv frezzan ekran a kad izbrisem taj RemoveBuildingForPlayer radi normalno zna li neko o cemu se radi.
Deo skripte: [pawn]//[/pawn]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [pawn]//[/pawn]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): //

Mislim da je limit 1000 objekata, da ga nisi prekoracio?

Citat: Slade poslato Avgust 09, 2023, 12:19:48 POSLE PODNE
Mislim da je limit 1000 objekata, da ga nisi prekoracio?

Koja je sansa da ima 1k remove objekata, ah da zaboravio sam... (ovo je balkan)

Citat: Markoo00 poslato Avgust 07, 2023, 20:03:16 POSLE PODNE
Problem(error/warning):Znaci kad ubacim RemoveBuildingForPlayer i kompajlujem e kod mene je problem jer neki RemoveBuildingForPlayer parave problem a neki ne i sad kad ubacim ovaj koji pravi problem znaci ucita mi login ali neda da pisem lozinku niti nista bukv frezzan ekran a kad izbrisem taj RemoveBuildingForPlayer radi normalno zna li neko o cemu se radi.
Deo skripte: [pawn]//[/pawn]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [pawn]//[/pawn]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): //
Nez gdje si to ubacio, daj nam liniju koda, predpostavljam da si ubacio negdje na sredinu mape, to moras gdje je pocetak remove buildingsa.
Ipak, nisam vidovit, daj nam kod, ili neku sliku ? Ne mozemo ovako vidjeti do cega je ..
- Graphic Designer
- Web Developer
- SA:MP Scripter
- TextDraw Maker