Ethopia RolePlay

Započeo BunnyDev, Jul 24, 2023, 22:20:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

zna li neko kako povezat bazu? i moze li mi neko kasnije dati sifru accounta koji je vlasnik, nisam skriptao 2 godine pa sam sve zaboravio?
BIGDOG ENTERTAINMENT

Citat: offset poslato Jul 24, 2023, 22:30:34 POSLE PODNE
zna li neko kako povezat bazu? i moze li mi neko kasnije dati sifru accounta koji je vlasnik, nisam skriptao 2 godine pa sam sve zaboravio?
dao bi ti ja brate moj ali nzm nista samo sam objavio mod zbog jednog vlasnika koji me je nervirao i skinuo mi direktora bez razloga
nzm ni sifru nista poz
BunnyDev

JOJ KAKO MI JE NAJJACE OVO "NISAM SKRIPTAO 2 GODINE PA SAM ZABORAVIO" AHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

aaahahahahahhaahahahahhahahahaahahahhh :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Citat: d3dic poslato Jul 25, 2023, 09:05:26 PRE PODNE
JOJ KAKO MI JE NAJJACE OVO "NISAM SKRIPTAO 2 GODINE PA SAM ZABORAVIO" AHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
Pa sta je smijesno? Nisam skriptao da pa sam zaboravio, mislio sam otvoriti server?
BIGDOG ENTERTAINMENT

Citat: offset poslato Jul 25, 2023, 11:37:14 PRE PODNE
Pa sta je smijesno? Nisam skriptao da pa sam zaboravio, mislio sam otvoriti server?

:D
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Jel ste vi tolko glupi ili ?

Citat: BunnyDev poslato Jul 24, 2023, 22:34:31 POSLE PODNE
dao bi ti ja brate moj ali nzm nista samo sam objavio mod zbog jednog vlasnika koji me je nervirao i skinuo mi direktora bez razloga
nzm ni sifru nista poz
Ili bolje reci ne znam povezati bazu ni nista samo sam prekopirao temu i objavio ponovo.  :D

Citat: nm poslato Jul 25, 2023, 13:11:06 POSLE PODNE
Jel ste vi tolko glupi ili ?
Žalosno, ali jesu..
BIGDOG ENTERTAINMENT

jbg mozda lik stv zaboravio
BunnyDev

Citat: Luxx poslato Jul 25, 2023, 13:20:48 POSLE PODNE
Ili bolje reci ne znam povezati bazu ni nista samo sam prekopirao temu i objavio ponovo.  :D
.......ajde balkan life smiri dozivljaj umislio si skriptera a nisi niko i nista....
BunnyDev