Dialozi

Započeo Wizzard1, Jul 24, 2023, 21:02:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Imam problem sa dialozima ovako, dialozi su lepo namesteni u skripti lepo povezani i sve i udjem na server i pokaze se dialog i kad stisnem enter da on na tom dialogu jelte potvrdi to sto ocu da uznem tako je na svim dialozima pokazu se ali kao da nemaju funkciju a sve u skripte je fino povezano ima neko predlog kako to popraviti.

Citat: Wizzard1 poslato Jul 24, 2023, 21:02:54 POSLE PODNE
Imam problem sa dialozima ovako, dialozi su lepo namesteni u skripti lepo povezani i sve i udjem na server i pokaze se dialog i kad stisnem enter da on na tom dialogu jelte potvrdi to sto ocu da uznem tako je na svim dialozima pokazu se ali kao da nemaju funkciju a sve u skripte je fino povezano ima neko predlog kako to popraviti.
Brt misslim da niko nije skonto sta si napiso. Daj nam par slicica !

Citat: Wizzard1 poslato Jul 24, 2023, 21:02:54 POSLE PODNE
De daj koristi formular lepo. Postavi neke slike.
Aj napuni pun i vozi odavde,
na autoput u najveci krug,
da najbolje razmislim ko mi je drug.

evo video https://imgur.com/lBUEEW2
nakon updaate plugina koji sam morao da uradim da bi pokrenuo server dialozi su prestali da rade. nece nijedan da radi a sve je u skripti lepo povezano.

popravio sam bilo je do inlude koje sam dodao u pawno include izbrisao sam te nove stvari koje sam ubacivao i rade. Lock