Pitanje

Započeo Luxx, Jul 20, 2023, 18:15:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav, može li mi neko reći za neki dobar samp hosting sa jakom zaštitom od ddosa i da mi objasni kako sve može protekcija za ddos da se napravi?

Citat: Luxx poslato Jul 20, 2023, 18:15:28 POSLE PODNE
Pozdrav, može li mi neko reći za neki dobar samp hosting sa jakom zaštitom od ddosa i da mi objasni kako sve može protekcija za ddos da se napravi?
extreme hosting, niti jedan hosting ti ne daje zastitu za stare igrice.

Citat: Detth poslato Jul 20, 2023, 18:21:32 POSLE PODNE
extreme hosting, niti jedan hosting ti ne daje zastitu za stare igrice.
Jel ima možda još neki način da se zaštiti od ddosa?

Po meni najbolje je OVH, makar sto se tice odnosa cene i onoga sto dobijes, to ne pricamo o pravoj DDoS mitigaciji koja kosta u krv skupo. A jedini nacin da se napravi zastita od DDoS ili Mirroed DoS napada (ili bilo kojem masovnog DoS tipa), je da imas veci protok od napadaca i da imas ruter na okosnici koji moze da detektuje napad i odbacuje pakete da ne zagusuju mrezu i sam target.

Citat: Sniffie White poslato Jul 20, 2023, 18:45:28 POSLE PODNE
Po meni najbolje je OVH, makar sto se tice odnosa cene i onoga sto dobijes, to ne pricamo o pravoj DDoS mitigaciji koja kosta u krv skupo. A jedini nacin da se napravi zastita od DDoS ili Mirroed DoS napada (ili bilo kojem masovnog DoS tipa), je da imas veci protok od napadaca i da imas ruter na okosnici koji moze da detektuje napad i odbacuje pakete da ne zagusuju mrezu i sam target.
Kako mogu da napravim to u praksi? (vec imam OVH zastitu al slabo je bas)

Mislim da preko zombieneta udaraju na server pa ne znam sta je najbolje da uradim

Citat: Sniffie White poslato Jul 20, 2023, 18:45:28 POSLE PODNE
ovh najbolji... Sta je onda kvm najvece sranje?

Citat: Detth poslato Jul 20, 2023, 19:28:03 POSLE PODNE
Za ovo kako meni botuju il šta već preko zombieneta i tih exploita ne pomaže

Citat: Detth poslato Jul 20, 2023, 19:28:03 POSLE PODNE
OVH je hosting, KVM je tehnologija, nacin virtualizacije ...

Zna li neko kako u praksi protiv ovih exploita, ddosa?

Citat: Sniffie White poslato Jul 20, 2023, 19:47:47 POSLE PODNE
OVH je hosting, KVM je tehnologija, nacin virtualizacije ...
ovh pruza sranje firewall

Citat: Detth poslato Jul 20, 2023, 20:59:30 POSLE PODNE
Pa sranje ako ga ne koristis kako bogu spada...nece on magicno da detect dos specialno kraftovan za specificnu aplikaciju (samp u nasem slucsju)

Citat: Detth poslato Jul 20, 2023, 20:59:30 POSLE PODNE
Znas li nesto za rusenje sa explotima tipa zombienet itd, kako da se resi ako moze uopste nekako?

Citat: Luxx poslato Jul 21, 2023, 01:23:58 PRE PODNE
Znas li nesto za rusenje sa explotima tipa zombienet itd, kako da se resi ako moze uopste nekako?
To nema nikakve veze sa mrezom niti ddosom, predji na open.mp i sredjeno

Citat: PazzOnee poslato Jul 21, 2023, 01:56:56 PRE PODNE
To nema nikakve veze sa mrezom niti ddosom, predji na open.mp i sredjeno
Kako se bese openmp prebacuje foldere samo i server cfg iz open mpa?