Venezuela Roleplay - Multicharacter system

Započeo kaizer, Jul 16, 2023, 10:07:16 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Sneak peek

• Ovako će izgledati selekcija karaktera, ovdje možete vidjeti da imate 3 slota dostupna, treći slot se dodatno plaća ( biti će na UCP-u ).
Sistem se polako privodi kraju, a kada zvanično bude gotov server ćemo zaključati na neki period zbog testiranja cijelog sistema jer je povezan sa svim ostalim stvarima u modu. Da bi izbjegli što više problema mislim da je to najbolje da se odradi na takav način.

Ex-Developer : GodFather Community
Ex-Developer : Balkan ForEver Community
Developer : Venezuela Community

Zašto CHAR SYS na RPG serveru?
BIGDOG ENTERTAINMENT

Ti očito i ne znaš razliku između RP i RPG kad postavljaš takva glupa pitanja.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: pokerface poslato Jul 16, 2023, 16:16:19 POSLE PODNE
Možeš li mi reći za šta stoji skraćenica RPG a za šta RP?

Citat: pokerface poslato Jul 16, 2023, 16:16:19 POSLE PODNE
Znam ja dobro razliku između RP-a i RPG-a. Zbog toga sam i postavio pitanje zašto CHAR SYS na RPG serveru? Ne razumijem, karakter sistem na RPG serveru gdje se DM-a, zauzimaju zone, pljačkaju banke/zlatare non-stop, trollanje, eventi... Nema nikakvu službu na serveru ovaj sistem, ukoliko ti stvarno ne gradiš priču svoga karaktera bez doniranja, bez p2w-a itd. Da je ovo normalno, svaki RPG server bi imao ovo, a ne specnickove i ove radnje koje sam spomenuo gore. Kada se dodje na RolePlay server, odmah je poznato da postoji CHAR SYS, a na RPG serveru to prvi put vidim jer nema smisla...
Uopšte nije glupo pitanje, samo si ti glup burazeru.
BIGDOG ENTERTAINMENT

Citat: offset poslato Jul 16, 2023, 17:31:25 POSLE PODNE
Znam ja dobro razliku između RP-a i RPG-a. Zbog toga sam i postavio pitanje zašto CHAR SYS na RPG serveru? Ne razumijem, karakter sistem na RPG serveru gdje se DM-a, zauzimaju zone, pljačkaju banke/zlatare non-stop, trollanje, eventi... Nema nikakvu službu na serveru ovaj sistem, ukoliko ti stvarno ne gradiš priču svoga karaktera bez doniranja, bez p2w-a itd. Da je ovo normalno, svaki RPG server bi imao ovo, a ne specnickove i ove radnje koje sam spomenuo gore. Kada se dodje na RolePlay server, odmah je poznato da postoji CHAR SYS, a na RPG serveru to prvi put vidim jer nema smisla...

Upravo to

Prezentaciju sistema možete vidjeti u videu :

https://youtu.be/RRAdqlSg4i4

Do jaja
To get something you never had,
You have to do something you never did.

Citat: offset poslato Jul 16, 2023, 17:31:25 POSLE PODNE

Pa znaš kako, možda hoće da ubaci neke elemente roleplaya, a opet da ostavi zajebanciju i to.
S druge strane, ja sam imao character system i na modovima koji nisu bili roleplay, nekako mi je osnova da igrač napravi svog lika, koliki god da je nivo roleplaya iskreno, ali slažem se, svakako poente nema..
- open.mp regional coordinator -