ORGANIZACIJA - MAP ( MISLJENJE)

Započeo Cokojevic, Jul 12, 2023, 16:25:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Izradio:Cokojevic (Ja)
Vreme izrade: 50min
Opis vase mape (detaljnije):Misljenje o mapi mi treba, mapam po potrebi za servere, ovk volim clean i jednostavne mape...
Slike/Video: https://imgur.com/eMYJjNA > https://imgur.com/5rg6BLg
Kodovi: /
Scan Link:Ocenite//
brate sve dodje vremenom

nije lose, samo dodaj jos koji detalj dekoraciju nesta.
"The way to get started is to quit talking and begin doing."

Rp mapa clean... ne rpg
brate sve dodje vremenom

Citat: Tebrix poslato Jul 12, 2023, 16:27:29 POSLE PODNE
popuni sa jos detalja
buraz hteo sam da bude clean kao prava mafija... ne da bude skill arena mapa sa nzm stolovima partyem i nzm droga napolje da bude
za to postoji enterijer.. iskljucivo rp
brate sve dodje vremenom

Meni je sasvim ok. Jedino sto bih promenio texture tih stijena da se uklope i mozda dodao par lapmi (onih malih stupica da se uklope bolje).

Citat: Sniffie White poslato Jul 12, 2023, 17:43:48 POSLE PODNE
Meni je sasvim ok. Jedino sto bih promenio texture tih stijena da se uklope i mozda dodao par lapmi (onih malih stupica da se uklope bolje).
Hvala na savetu.Slazem se za stene, za lampe ne nekako bi bilo nzm jako mnogo.. i sve bi se videlo ovk imas vise da istrazujes
brate sve dodje vremenom

Ne svidja mi se iskr samo teksture izmenjane

Ljudi fora je da bude classic necu pravim nzm sta sve to sto treba da bude wou trb u enterijer da bude.. ispred je mafija znaci ozb rp ne pravim mapu za skill arenu balkan school znaci ono arcane to su sve rpg serveri imaju nekakva sranja ispred
brate sve dodje vremenom

Citat: Cokojevic poslato Jul 12, 2023, 17:26:16 POSLE PODNE
Rp mapa clean... ne rpg
mozes mi poslati ovu mapu, treba mi za moj rp server ako hoces mogu ti dati mappera
BIGDOG ENTERTAINMENT

Citat: Cokojevic poslato Jul 12, 2023, 22:10:46 POSLE PODNE
Ljudi fora je da bude classic necu pravim nzm sta sve to sto treba da bude wou trb u enterijer da bude.. ispred je mafija znaci ozb rp ne pravim mapu za skill arenu balkan school znaci ono arcane to su sve rpg serveri imaju nekakva sranja ispred
Tebi je classic kad nabacas texture koje se ne slazu na vilu i oko nje nabacas kamenja kao da je goli otok. I ovo uobste nije RP style map nego obicna RPG za neke dmerske organizacije.

Citat: Detth poslato Jul 12, 2023, 22:44:51 POSLE PODNE
Tebi je classic kad nabacas texture koje se ne slazu na vilu i oko nje nabacas kamenja kao da je goli otok. I ovo uobste nije RP style map nego obicna RPG za neke dmerske organizacije.
vazi sefe posalji mi neku tvoju mapu aj molim te
brate sve dodje vremenom

Citat: offset poslato Jul 12, 2023, 22:39:40 POSLE PODNE
mozes mi poslati ovu mapu, treba mi za moj rp server ako hoces mogu ti dati mappera
dodaj me discord " cokojevic "
brate sve dodje vremenom