Skameri od strane Hostinga

Započeo Gospodar, Jul 06, 2023, 10:26:05 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima preporucujem svima da izbegavate najvece skamere na balkanskom hostu jeste su ovi iz E-TRAIL Hostinga...
Sta se desilo?
Desilo se to da smo juce drugar i ja narucili teamspeak kod njih za 9e 50slotova na sajtu njihovom e-trail.net gde jos dalje pise da imaju u ponudi
To se desilo oko 15:00h prodje 1h-2h-3h itd vidimo pise nam jos u Tijeku za ts3 odlucimo da se javimo Vlasniku E-Trail Hostina Sasi i on nam sledece odg ovako.
Da li moguce da covek moze da ukalja obraz za usranih 9e mi necemo propasti za to ali da neko ukalja svoj obraz za neke sitne pare aj da razumem 200e ali 9e pa jebeno gde mi zivimo ?  :'(
Takodje nisu mi jasni zasto onda reklamiraju da imaju jos dalje ts3 sta dupe im zinulo za 9e od 50 slotova ili za 200+ slotova za 50e nisu mi jasni.
Ako moze molba Glavnih ovde koji su da ih stave na listu zabranjenih domacih hostinga posto sigurno ce zajebati jos nekoga kao nas..
Ne znam da li sam omasio temu ili ne ali morao sam da stavim ovo ovde nisam mogao trazim gde ide.
Par slikica da znate da izbegavate ih u sirokom uglu.
https://imgur.com/a/QEODEt5
https://imgur.com/a/UAT2AUJ

Zaboravio sam da dodam hteo bih da cujem vasa misljenja na sve ovo gore sto sam napisao sta je najbolja opcija itd.  ??? ::)

Citat: Gospodar poslato Jul 06, 2023, 13:05:54 POSLE PODNE
Zaboravio sam da dodam hteo bih da cujem vasa misljenja na sve ovo gore sto sam napisao sta je najbolja opcija itd.  ??? ::)
Misljenje? Sam si kriv sto uzimas takve hostinge. Prvo se uvek gleda kontakt i registracija firme, ako nema znaci da nema ni odgovornosti. Za e-trail sam ja vise puta reko da treba se drzati podalje ali iz drugih razloga. Sto se tice konkretnog slucaja, vidim da ce vratiti $$$, tako da nije neki veci problem (jbg u poslu se dese sranja). Ali oni imaju vecih problema od preopterecenja masina do pogresnog iz ora OS-a

Citat: Sniffie White poslato Jul 06, 2023, 13:10:07 POSLE PODNE
Misljenje? Sam si kriv sto uzimas takve hostinge. Prvo se uvek gleda kontakt i registracija firme, ako nema znaci da nema ni odgovornosti. Za e-trail sam ja vise puta reko da treba se drzati podalje ali iz drugih razloga. Sto se tice konkretnog slucaja, vidim da ce vratiti $$$, tako da nije neki veci problem (jbg u poslu se dese sranja). Ali oni imaju vecih problema od preopterecenja masina do pogresnog iz ora OS-a
Jeste priznajem kriv sam sam ali mi smo vec pre 2 meseca kada smo drzali Family Alert prvi put pre :lock servera uzeli od njih i sve bilo super itd. A ko bi rekao da ce oni kroz 2 meseca kasnije da urade tako nesto?

nemoj zaliti 9 eura to ces sutra naprositi
koristi e-gear.net

Citat: Gospodar poslato Jul 06, 2023, 10:26:05 PRE PODNE
Ako moze molba Glavnih ovde koji su da ih stave na listu zabranjenih domacih hostinga posto sigurno ce zajebati jos nekoga kao nas..

U pogresnoj crkvi se molis. Ovaj forum odavno nema takvu moderaciju contenta.

Drzi se podalje od hostinga koji obecavaju puno za male pare.

Citat: Tebrix poslato Jul 06, 2023, 22:15:34 POSLE PODNE
nemoj zaliti 9 eura to ces sutra naprositi
koristi e-gear.net
Rekao sam vec da ne zalim 9EURA bole me patak .
E-Gear koristim za SAMP Server ali oni nemaju ts3 u prodaji da imaju mnogo lakse bi bilo
Citat: // xunder poslato Jul 06, 2023, 23:29:10 POSLE PODNE
U pogresnoj crkvi se molis. Ovaj forum odavno nema takvu moderaciju contenta.

Drzi se podalje od hostinga koji obecavaju puno za male pare.
Vidim i ja isto da se u pogresnoj crkvi molim

https://living-bots.net
Ja sam pre zadovoljan i uvek su mi izasli u presret a ts3 50 slota je oko 7.50e
Samo mana je sto je na njemacko ali moze se covek snaci

Citat: Fergosonn poslato Jul 07, 2023, 14:04:00 POSLE PODNE
https://living-bots.net
Ja sam pre zadovoljan i uvek su mi izasli u presret a ts3 50 slota je oko 7.50e
Samo mana je sto je na njemacko ali moze se covek snaci
Hvala, imacu ih u vidu <3

https://www.g-portal.com
Preporucio bih ti ovaj hosting koristim ga vec 9 meseci i zadovoljan sam konfiguracijom masina.

Citat: realnaith poslato Jul 07, 2023, 15:38:31 POSLE PODNE
Nauci sta znaci rec skamovan.
Nije skamovan ali nije ni upucen kako sam shvatio taj hosting nigdje nije objavio kako vise ne hostuju ts3 sta vise napisao je kako jos uvek reklamiraju kako imaju u ponudi to. Malo i jeste njegova greska jer se nije lepo raspitao pre kupnje.

Citat: realnaith poslato Jul 07, 2023, 15:38:31 POSLE PODNE
Nauci sta znaci rec skamovan.
Molba da procitas sta sam napisao iz pocetka to ti je kao kada bi ja uzeo da reklamiram da prodajem PC od 100e da mi uplate ljudi pare a ja ne posaljem im PC razumes to ti je najkrace sto sam mogao ti objasnim. i da nemam takav PC razumes sada?

Citat: Detth poslato Jul 07, 2023, 16:20:42 POSLE PODNE
Nije skamovan ali nije ni upucen kako sam shvatio taj hosting nigdje nije objavio kako vise ne hostuju ts3 sta vise napisao je kako jos uvek reklamiraju kako imaju u ponudi to. Malo i jeste njegova greska jer se nije lepo raspitao pre kupnje.

Kao sto sam vec rekao jeste moja je greska malo pre nego sto sam se raspitao ali do kupovine par dana bio je na Story na FB da prodaju jos dalje TS3 servere. Koo bi rekao da ce oni posle par dana kada dobiju uplatu od 9e da kazu kao da vise ne prodaju.. Ja sam ovo samo objavio da bi svim ljudima skrenuo paznju da ne padnu na istu prevaru kao sto smo mi pali. Posto nikada se zna bas bi hteo neko da uzme ts3 od njih i da im se desi isto ovo.

Citat: Gospodar poslato Jul 07, 2023, 23:57:40 POSLE PODNE
Kao sto sam vec rekao jeste moja je greska malo pre nego sto sam se raspitao ali do kupovine par dana bio je na Story na FB da prodaju jos dalje TS3 servere. Koo bi rekao da ce oni posle par dana kada dobiju uplatu od 9e da kazu kao da vise ne prodaju.. Ja sam ovo samo objavio da bi svim ljudima skrenuo paznju da ne padnu na istu prevaru kao sto smo mi pali. Posto nikada se zna bas bi hteo neko da uzme ts3 od njih i da im se desi isto ovo.

Kakva ba prevara o cemu ti pricas. Likovi izbacili iz ponude, takve stvari ze gledaju u danu a ne par dana pa kao imaju stalno...