Logo za SA:MP server ! 3D

Započeo 38amke, Jun 20, 2023, 13:12:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kad oni sto nemaju blage o dizajnu pricaju o istom, komentarisu bez ikakve podloge u vidu znanja, to izgleda upravo ovako.

#tema

Sto se tice "VIRTUAL" - fali ti outline neki mozda 1px max eventualno ili makar da si stavio shadow i offset kako bi dobio malo vise dubine (iako je 3D morate da se igrate sa shadow da bi dobili sto lepse izrazenu dubinu).
Shield je standardni "design" tako da to necu komentarisati. Pocetnik ili ne ovo je solidan rad, nije lose. Poigraj se vise sa detaljima, shapes and forms, fonts and color-correction.
Pozadina jako simple ali kada vec radis neki rad sa vise "detalja", ucini da bude tako. Ima million efekata za dodati kako bi pozadina bila mnogo bolja.
Kao neko ko se bavi modern-minimalistic dizajnom iz dobre namere ti ovo govorim. Nije moja soljica caja, ali nije da ne mogu doprineti savetima.

Ps. bottom-text nikada ne stavljas 3D nego 2D clear font neki, kako bi dobio kontrast izmedju texta i 3D kreacije.

Peace.

Citat: Caoz poslato Jun 20, 2023, 18:04:02 POSLE PODNE
smorili ste sa tim pocetnik je
Pa ne moze on imati isto znanje sad kao i ti
Ne razumijem zašto se gubiš cijelo vrijeme. Da, postoje razlike između početnika i osobe koja zna raditi ovo, ali čak i onaj tko zna raditi je nekada dobijao iste komentare i usavršavao se, a ne kao ti sto places i govoris pocetnik je, budi blag, smanji kriterije, itd. Zagrij stolicu pa uradi svoje, umjesto da ti netko pomaže. Moras cijeniti svaki komentar koji ti netko da, jer to je za tvoje dobro.
>_<

Citat: kvelibet poslato Jun 20, 2023, 18:17:37 POSLE PODNE
Ne razumijem zašto se gubiš cijelo vrijeme. Da, postoje razlike između početnika i osobe koja zna raditi ovo, ali čak i onaj tko zna raditi je nekada dobijao iste komentare i usavršavao se, a ne kao ti sto places i govoris pocetnik je, budi blag, smanji kriterije, itd. Zagrij stolicu pa uradi svoje, umjesto da ti netko pomaže. Moras cijeniti svaki komentar koji ti netko da, jer to je za tvoje dobro.
Druze onda napisi sta nije dobro sta da uradi a ne "ovo kurcu ne valja".....
"The way to get started is to quit talking and begin doing."

Citat: KeNzA poslato Jun 20, 2023, 18:19:17 POSLE PODNE
Druze onda napisi sta nije dobro sta da uradi a ne "ovo kurcu ne valja".....
Druze neka istrazuje neka uci nemam mu ja sta govoriti.Ja sam dao svoje misljnje i to je to..
>_<

Citat: kvelibet poslato Jun 20, 2023, 18:20:50 POSLE PODNE
Druze neka istrazuje neka uci nemam mu ja sta govoriti.Ja sam dao svoje misljnje i to je to..
Onda nemoj da seres, ako ces momku pomoc i reci sta da uradi onda pisi nema sta da ti pises ovo kurcu ne valja et nek su tvoji radovi dobri
"The way to get started is to quit talking and begin doing."

Citat: KeNzA poslato Jun 20, 2023, 18:22:53 POSLE PODNE
Onda nemoj da seres, ako ces momku pomoc i reci sta da uradi onda pisi nema sta da ti pises ovo kurcu ne valja et nek su tvoji radovi dobri
Kad se javi osoba koja je glupa ko kurac..Druze sto vise kritike bolje savladas gradivo, dobijes motivaciju, kazes sebi eh sad cu mu u inat napraviti nesto jako..A ne popravi ovo popravi ono..Tako nikad naucit nece
>_<

Nemate vi misljenje jer prvo niste dizajneri, moze da vam se svidja ili ne.
Dal je pocetnik ili nije uopste nije bitno. Pokusavate se praviti pameti al samo izgledate smesni.
Bio sam ja pocetnik, kao i svi drugi, samo je poenta sto onaj koji zeli nesto da savlada ne kaci svoje stvari nigde, dok jednom ne uradi neki rad i kaze sam sebi, shs ovo je stvarno dobro. To sto neko okaci rad da bi prikazao trenurno znanje nije losa stvar, ali je greska sto to radi na pogresnom forumu koji nema adekvatne osobe koje imaju oci za dizajn (znanje).
Niko nije duzan nikome da pomogne ovde, besmisleni ste.

Sad lepo uzmete svi i budite pametni, jer to jedino vecina vas i zna samo.

Ps. ko nije skontao frosty-a za starost acc-a, rekao je iz razloga jer je sam decko upotrebio to kao "argument" koji nema smisla. Oladite.

Citat: kvelibet poslato Jun 20, 2023, 18:30:10 POSLE PODNE
Kad se javi osoba koja je glupa ko kurac..Druze sto vise kritike bolje savladas gradivo, dobijes motivaciju, kazes sebi eh sad cu mu u inat napraviti nesto jako..A ne popravi ovo popravi ono..Tako nikad naucit nece

Ti imas znanje da znas sta je najbolje za nekoga da bi naucio ?
Pa onda bi trebao znati da je to individualna stvar i ne uci svako isto. Ono sto vi pisete nisu kritike nego gluposti,  zato sto veze nemate sa dizajnom.
Ja sam naucio uz pomoc drugih i zbog saveta drugih na drugim nekim forumima specificno odredjenim za dizajn. Konstatacija ti je na nivou znanja bilo cega oko dizajna - glupa.
Poslednja Izmena: Jun 20, 2023, 18:37:08 POSLE PODNE od realnaith

Citat: realnaith poslato Jun 20, 2023, 18:34:16 POSLE PODNE
Nemate vi misljenje jer prvo niste dizajneri, moze da vam se svidja ili ne.
Dal je pocetnik ili nije uopste nije bitno. Pokusavate se praviti pameti al samo izgledate smesni.
Bio sam ja pocetnik, kao i svi drugi, samo je poenta sto onaj koji zeli nesto da savlada ne kaci svoje stvari nigde, dok jednom ne uradi neki rad i kaze sam sebi, shs ovo je stvarno dobro. To sto neko okaci rad da bi prikazao trenurno znanje nije losa stvar, ali je greska sto to radi na pogresnom forumu koji nema adekvatne osobe koje imaju oci za dizajn (znanje).
Niko nije duzan nikome da pomogne ovde, besmisleni ste.

Sad lepo uzmete svi i budite pametni, jer to jedino vecina vas i zna samo.

Ps. ko nije skontao frosty-a za starost acc-a, rekao je iz razloga jer je sam decko upotrebio to kao "argument" koji nema smisla. Oladite.

Ti imas znanje da znas sta je najbolje za nekoga da bi naucio ?
Pa onda bi trebao znati da je to individualna stvar i ne uci svako isto. Ono sto vi pisete nisu kritike nego gluposti,  zato sto veze nemate sa dizajnom.
Ja sam naucio uz pomoc drugih i zbog saveta drugih na drugim nekim forumima specificno odredjenim za dizajn. Konstatacija ti je na nivou znanja bilo cega oko dizajna - glupa.
Tebe sam kume cekao :D. Smijesan si
>_<