SAMP Lockdown OGC

Započeo devster, Jun 16, 2023, 23:52:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

SAMP Lockdown OGC
- Nase vreme je proslo, ali nekako tek pocelo -
Zajednica zasnovana na vremenu kako se igralo 2k16 - iako je na serveru sve unikatno.

• Projekat koji se u tajnosti radi osam meseci aktivno.
  • Svaki sistem na serveru je unikatan, poseban, do sada nije vidjen niti na jednom drugom serveru.
  • Server sam resava vecinu stvari, dok moderaciju izvrsava AI-Bot !
  • Server koji ne nudi pozicije, cak niti staff team nema duty !
  • Server na kome mozete da se druzite, zezate, dok uzivate u svim pogodnostima servera !
  • Otvaranje servera je planirano za 23.07.2023 !
  • Credits za svakog MAP-era, TD-era, @Emmet second skripter.

Ne zelim kaciti slike sa servera, niti trenutno ostaviti discord servera.
Ova tema je samo obavestenje da stize SAMP Lockdown OGC !
Sve zelimo ostaviti u tajnosti, zelimo taj prvi utisak igraca !

S'postovanjem, realnaith.

Poslednja Izmena: Jun 16, 2023, 23:56:00 POSLE PODNE od realnaith

Sretno momci
"The way to get started is to quit talking and begin doing."

Vidjeti cmo i to, ako Bog da  :D
**#one&only**
**#qwerty**

SvAKA cast skripteru ako je to sve istina. Mada taj AI bot mi je nesto sus. Ne zove se to bas AI bot jer su sigurno korisceni uslovi.

Evo za zajebante da vide:

Poslednja Izmena: Jun 17, 2023, 16:53:24 POSLE PODNE od Hake

Citat: Hake poslato Jun 17, 2023, 16:49:44 POSLE PODNE
Mada taj AI bot mi je nesto sus. Ne zove se to bas AI bot jer su sigurno korisceni uslovi.

AI Bot se nalazi izvan pawn-lang(nadam se da razumes to) kao projekat koji ce uskoro biti na prodaji. Sam radi posao moderatora/administratora servera, sam po sebi uvek je svuda i sve vidi, prema osnovnim parametrima je naucen sta je normalno/moguce u SAMP-u. Parametri se postavljaju manualno prema serveru (svaki server, drugacija pravila, dopustenja igracima, etc), dok on posle sam trazi sve izvan parametara, upozorava staff team ako nije siguran da je nesto po osnovnim parametrima, gde putem interakcije tog nekog iz Staff-a dobija parametar da li je pogresio ili je bio upravu.

Ovaj server ce biti odlican trening - sto je i plan (cilj) te usavrsavanje.
Server sam po sebi nije namenjen da obara rekorde, nesto se deli na serveru, etc... Server je tu kao projekat na kome se moze igrati, testirati dosta toga od usluga koje ja nudim, te odredjene stvari pripremiti za prodaju.

Uskoro vise informacija, trenutno se sakuplja kompletan razvojni team za estetiku servera kao i side-development koji ce olaksati stvari radeci nesto manje zahtevno dok se ja posvecujem svojim ludim idejama.

Btw AI Bot kada bude bio gotov, cena ce biti negde oko 500eur tkd  8)

Citat: realnaith poslato Jun 17, 2023, 18:04:47 POSLE PODNE
AI Bot se nalazi izvan pawn-lang(nadam se da razumes to) kao projekat koji ce uskoro biti na prodaji. Sam radi posao moderatora/administratora servera, sam po sebi uvek je svuda i sve vidi, prema osnovnim parametrima je naucen sta je normalno/moguce u SAMP-u. Parametri se postavljaju manualno prema serveru (svaki server, drugacija pravila, dopustenja igracima, etc), dok on posle sam trazi sve izvan parametara, upozorava staff team ako nije siguran da je nesto po osnovnim parametrima, gde putem interakcije tog nekog iz Staff-a dobija parametar da li je pogresio ili je bio upravu.

Ovaj server ce biti odlican trening - sto je i plan (cilj) te usavrsavanje.
Server sam po sebi nije namenjen da obara rekorde, nesto se deli na serveru, etc... Server je tu kao projekat na kome se moze igrati, testirati dosta toga od usluga koje ja nudim, te odredjene stvari pripremiti za prodaju.

Uskoro vise informacija, trenutno se sakuplja kompletan razvojni team za estetiku servera kao i side-development koji ce olaksati stvari radeci nesto manje zahtevno dok se ja posvecujem svojim ludim idejama.

Btw AI Bot kada bude bio gotov, cena ce biti negde oko 500eur tkd  8)

ko to kupi za 500e on nije dobar u glavi. Dao bi max 5e za ta govna

Cene su individualna stvar, ono sto je nekome skupo, nekome je jeftino. Tu nema neke polemike :)

Citat: Hake poslato Jun 17, 2023, 19:02:32 POSLE PODNE
ko to kupi za 500e on nije dobar u glavi. Dao bi max 5e za ta govna
Po meni realna cijena
SPEED HACK (C++) https://github.com/nouddy/samp-speed-hack
Reliant GameMode (open.mp) https://github.com/nouddy/reliant-omp
SA:MP Landing Page https://github.com/nouddy/samp-landing-page

Kolko drama ima u 7 grama