xNL | Northern Lights (daddyDOT x zile42O x z1ann)

Započeo R'ㅤ, Jun 10, 2023, 16:56:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: MirsoN poslato Jun 10, 2023, 20:11:45 POSLE PODNE
Odoh promeniti int i staviti verzija v6.0 i imam najnoviju opaaa

#PEACE
Ne budi ljubomoran skripteru Xeptica sto ti je City of Dreams objavljen. :(

Citat: realnaith poslato Jun 10, 2023, 20:13:13 POSLE PODNE
Ono kada pricas o drugima i uzdizes sebe, stavljas ljudima titule necega a nemas pojma nista o tom nekome :D

To je upravo ono sto ti radis :)
Komentarises sve na ovom forumu nabijas postove a glup si ko kurac.
Smesno + jadno.
+ Fuck you and your redefinition, trebas ti tvoj mozak redefinisat pa onda da prozivas :* Vec si jednom bio banovan bices jos jednom kad nastavis da se ponasas kao retard.

#PEACE!
One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2025

Tačno kad neke ljude vidiš po faci znaš da se ne isplati raspravljat hahah

Citat: xLanmi poslato Jun 10, 2023, 20:16:15 POSLE PODNE
Ne budi ljubomoran skripteru Xeptica sto ti je City of Dreams objavljen. :(

To je upravo ono sto ti radis :)
Komentarises sve na ovom forumu nabijas postove a glup si ko kurac.
Smesno + jadno.
+ Fuck you and your redefinition, trebas ti tvoj mozak redefinisat pa onda da prozivas :* Vec si jednom bio banovan bices jos jednom kad nastavis da se ponasas kao retard.

#PEACE!

Necu biti banovan <3 iako znam da bi voleo. Lanmi nemoj te Expose dzaba, ima da prodjes ko Purda i jos neki pojedini...
Facts nisu prozivke, al razumem da te boli.

#LanmiRedefinicija

Ps. Dovoljno da okacim SS gde si rekao "ko ce traziti po modu redefiniciju za SendClientMessage" :D
Poslednja Izmena: Jun 10, 2023, 20:27:47 POSLE PODNE od realnaith

Citat: xLanmi poslato Jun 10, 2023, 20:03:38 POSLE PODNE
Osim sto pises glupe postove itd, trebao bi malo da udjes u taj isti modul koji hvalis i citas malo kod onda ces da primetis hmmm sta ovde ne stima, pa ces provesti sat, dva sata tri sata i shvatiti da pola toga sto tu pise i ne radi. A zasto? Hmm otkrij sam.

Trenutni sam skripter na NL, i bas sam ovaj sistem reworkao jer ovde pola interijera neces imati kad /dodajfirmu itd, interact ce ti gresiti ako ti je ent 0 itd itd, ali necu da vam otkrivam sta su sve problemi na v5.0

Ja imam dovoljno znanja i vise programerskih jezika i kao sto sam rekao najbolje poznajem ovaj mod jer je trenutna verzija NL moda v6.0.

Pre sto seres o meni i mom radu trebas znati kako ja radim a onda da nesto pises.
Ja nigde ne vidim tvoj rad osim da glumis nekog giga mega skriptera a do kurca nisi nikome.

Toliko od mene
#PEACE
Ako si rework real estate sistem, to je zato sto se neko umesao svojim rukama a pojma nije imao sta radi pa je sjebao prostu stvar (sudeci po kodu iz moda koji si objavio, verovatno takva osoba kojoj je visedimenzioni niz naucna fantastika).
Koliko ti znas, i imas li dovoljno znanja, to je tvoja licna stvar i ne treba (ne sme) niko da ti govori to, sam si svjestan svog znanja. A da naglasim, nisam nigde govorio o tvom licnom znanju nego o kodu koji sam video.

Citat: xLanmi poslato Jun 10, 2023, 19:32:39 POSLE PODNE
Kao sto rekoh za ovaj mod zasluzan je Slade, ja nemam veze sa ovim modom , tako da uzivajte.
Kako sad ispada da ja pricam o tebi?

Mislim da se razumemo, govoris da je ovo starija verzija istog moda, zabagovana itd... Ovde su hookovi i razvrstani fajlovi, nizovi i petlje, normalna imena funkcija i promenivih, dok ono sto si objavio je spageti kod, dvodimenzionalni niz je eureka, i imenovanje funkcija i promenivih je upitno na nekim mestima, a komentara nigde. I kad ti kazem da ne lupas i da su dva razlicita moda, ispada da serem...

Lanmi e moj Lanmi, pa kako ovo ? Sta je ovo ?
Kako to da svaciji code je smece samo tvoj nije ?
Zasto se pronalazis kao da tebe prozivaju ako ti nemas veze sa necim.
Zasto Lanmi Zasto ?
Redefinicijo moja, zasto ?
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Mogli ste jednostavno sve upload i da se mod samo spoji s bazom i samo start :D

Citat: KerimBJ poslato Jun 11, 2023, 15:27:25 POSLE PODNE
Mogli ste jednostavno sve upload i da se mod samo spoji s bazom i samo start :D
Moze se spojiti i startati, samo ko zna

CADILAB

*

Balkan Underground Owner

Samo hoxyjeva verzijavalja nzm sta ste uradili, svako i pise kod..

Citat: xLanmi poslato Jun 10, 2023, 20:16:15 POSLE PODNE
#PEACE!
Ako mozes da nakon svakog tvog debilnog komentara ne stavljas vise ovo #PEACE jer je stvarno autisticno vec.

Imam ovaj error u fajl modules.pwn
modules/modules.pwn(3) : fatal error 100: cannot read from file: "more-includes/arrow.inc"