xNL | Northern Lights (daddyDOT x zile42O x z1ann)

Započeo R'ㅤ, Jun 10, 2023, 16:56:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Naziv: Northern Lights

Izvorni (Skripter): idk, svako ko je stigo

Slike: https://www.youtube.com/watch?v=fayaWSllSLU&pp=ygUUc2FtcCBub3J0aGVybiBsaWdodHM%3D

Skripter: daddyDOT, zile42O, z1ann

Download: https://github.com/rusic42O/xNL-Northern-Lights

Dodatno: Nista, volim Lanmija    :P

Steta za mod iskreno ako me pitas, ali dobro. Nesto mi je poznato sve ovo, ali sretno.

sta reci, odlicno  :)

Gamemod: Spotify Community
Owner: Nodze ( Dzenan Levic )

Citat: Nodze poslato Jun 10, 2023, 18:35:05 POSLE PODNE
sta reci, odlicno  :)

Odlicno sa preko milion bagova na ovoj verziji v5.0?

Kada vise skriptera pisu kod, nista drugo nije ni za ocekivati.
Ako pokusate da otvorite server znajte da vam pola stvari nece raditi na ovoj verziji v5.0

Hvala na objavi moda, ali to nije trenutna verzija moda NL , i dzaba vam je da pisete, glupirate se kada mene ne mozete da doticete jer od ove verzije do moje ima 130 izmena popravki itd.
Tek se sprema big update i sve dok NL zajednica radi bice igraca , bice dobrih sistema i bice full.

#PozZaHejtere
#PEACE

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Citat: xLanmi poslato Jun 10, 2023, 19:31:36 POSLE PODNE

Ako pokusate da otvorite server znajte da vam pola stvari nece raditi na ovoj verziji v5.0

Hvala na objavi moda, ali to nije trenutna verzija moda NL , i dzaba vam je da pisete, glupirate se kada mene ne mozete da doticete jer od ove verzije do moje ima 130 izmena popravki itd.
Tek se sprema big update i sve dok NL zajednica radi bice igraca , bice dobrih sistema i bice full.

#PozZaHejtere
#PEACE

Kaze Lanmi koji ne zna sta je redefinicija i koli je zbagao pola NL moda :D

Citat: xLanmi poslato Jun 10, 2023, 19:31:36 POSLE PODNE

#PozZaHejtere
#PEACE

Ajde ne lupaj molim te, ovaj mod nema veze sa ovim po balkanu sto se objavljuje, otvori kod pa pogledaj. Pocni od real estate sistema, covek je to sve lepo uvezivao i nije mesao proklete indexe raznih nizova. Vama das dvodimenzionalni niz, vi cete ga konvertovati u obicni i staviti redne brojeve zato sto necete umeti da nestujete dva loopa...

Citat: Sniffie White poslato Jun 10, 2023, 19:59:38 POSLE PODNE
Ajde ne lupaj molim te, ovaj mod nema veze sa ovim po balkanu sto se objavljuje, otvori kod pa pogledaj. Pocni od real estate sistema, covek je to sve lepo uvezivao i nije mesao proklete indexe raznih nizova. Vama das dvodimenzionalni niz, vi cete ga konvertovati u obicni i staviti redne brojeve zato sto necete umeti da nestujete dva loopa...

Osim sto pises glupe postove itd, trebao bi malo da udjes u taj isti modul koji hvalis i citas malo kod onda ces da primetis hmmm sta ovde ne stima, pa ces provesti sat, dva sata tri sata i shvatiti da pola toga sto tu pise i ne radi. A zasto? Hmm otkrij sam.

Trenutni sam skripter na NL, i bas sam ovaj sistem reworkao jer ovde pola interijera neces imati kad /dodajfirmu itd, interact ce ti gresiti ako ti je ent 0 itd itd, ali necu da vam otkrivam sta su sve problemi na v5.0

Ja imam dovoljno znanja i vise programerskih jezika i kao sto sam rekao najbolje poznajem ovaj mod jer je trenutna verzija NL moda v6.0.

Pre sto seres o meni i mom radu trebas znati kako ja radim a onda da nesto pises.
Ja nigde ne vidim tvoj rad osim da glumis nekog giga mega skriptera a do kurca nisi nikome.

Toliko od mene
#PEACE

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Odoh promeniti int i staviti verzija v6.0 i imam najnoviju opaaa

#PEACE

Ono kada pricas o drugima i uzdizes sebe, stavljas ljudima titule necega a nemas pojma nista o tom nekome :D

Ovo je odlična vijest za mene koji skriptam za novac. Ako će itko koristiti ovaj mod a treba popraviti bagove, neka me kontaktira.  8)
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords