Atlanta Online Gaming Community

Započeo Sanchez Atlanta, Jun 08, 2023, 23:28:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Podzdrav svim članovima foruma.
Od danas ce te moci da pratite većinu novih aktivnosti na Atlanta OGC serveru,od nekih najosnovnijih pa do onih zanimljivih sistema.Prije svega želim da naglasim da su na Atlanta OGC svi dobrodosli da zajedno stvaramo lijepa sjećanja na ovoj SA:MP sceni.
Svi zainteresovani se mogu pridruziti na naš discord server.

IN-GAME TEXTDRAW
Za početak upoznavanja sa nasim serverom zelimo vam predstaviti nase IN-GAME textdrawove.
TextDraw je odrađen u jednostavnom formatu kako ne bi oduzimao previse prostora na ekranu nasim igracima.

SISTEM MISIJA
Na nasem serveru ce te imati i sistem misija.
Ovo je prva misija za sve nove igrace na nasem serveru.Za prvu misiju smo odlucili nesto veoma prosto.Komandom /misije zapocinjete misiju.Nakon toga potrebno je otici do jednog od glavnih dilera u gradu zatim dostaviti 3 paketa trave do njegovih musterija.Veoma prosta misija za pocetak.
U koliko zelite da se pridruzite nasoj zajednici i pratiti nas rad moze te ucniti to joinanjem na sad discord server

Svidja mi se ideja oko /misije , nemojte samo da ih prentrpate da bi ih bilo "kolicinski' ako me razumes, neka budu zanimljive, da se malo iscimaju igraci dok ih obavljaju. Sve u svemu, respect, navraticu na server kad budem mogao <3
??????????

Samo napred
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Citat: djordjevic2107 poslato Jun 11, 2023, 10:11:30 PRE PODNE
Svidja mi se ideja oko /misije , nemojte samo da ih prentrpate da bi ih bilo "kolicinski' ako me razumes, neka budu zanimljive, da se malo iscimaju igraci dok ih obavljaju. Sve u svemu, respect, navraticu na server kad budem mogao <3

Hvala na podrsci i na savijetu, sto se tice misija i njihove kolicine nece ih biti mnogo ali ce definitivno biti zanimljive

ATLANTA SPAWN
Kada dođete na neki server prvo sto primijetite je Spawn,tako da smo odlucili da vam danas isti i prezentujemo.
Spawn je odrađen u vidu Metro stranice Atlanta gdje ima te funkcionalan metro koji cemo vam prikazati u jednom od sljedecih Snek Peakova.
U koliko ima zainteresovanih mapera koji bi pomogli nasoj zajednici mogu se javiti na Discord ili na FB https://www.facebook.com/profile.php?id=100084153730811
U koliko zelite da se pridruzite nasoj zajednici i pratiti nas rad moze te ucniti to joinanjem na nas discord server

Dobar Spawn, ali daj slike nekako smanji, na mobitelu fedram desno lijevo kao Sumaher haha

Citat: Maid Corbic poslato Jun 12, 2023, 00:30:14 PRE PODNE
Dobar Spawn, ali daj slike nekako smanji, na mobitelu fedram desno lijevo kao Sumaher haha
Hahahah probat cu to nekako sredit,rezolucija me jebe :D

Citat: Sanchez Atlanta poslato Jun 12, 2023, 01:04:41 PRE PODNE
Hahahah probat cu to nekako sredit,rezolucija me jebe :D

Hahaha ma lagano, probaj 500x500 resize pa upload ovdje lakše je